Ioan Ovidiu Sabău, devastat după ce Universitatea Cluj a ratat prezența în play-off. „Îmi pare rău că oamenii au plecat amărăți și necăjiți”

Ioan Ovidiu Sabău este foarte supărat. Echipa lui a ratat prezența în play-off deși a început etapa cu numărul 30 pe locul șase. Antrenorul ardelenilor a spus că această calificare nu s-a ratat în duelul cu FC Voluntari, ci în în meciurile de la începutul anului.

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după ce Universitatea Cluj a ratat locul de play-off

Universitatea Cluj a început pe locul șase ultima etapă din sezonul regulat și era în cea mai bună poziție pentru calificarea în play-off. Meciul cu FC Voluntari s-a terminat însă la egalitate și a fost depășită de Sepsi, care a câștigat la Ploiești, în urma golului înscris de Debeljuh

„Pare că e un rezultat just, chiar dacă după minutul 80 am avut două ocazii clare de a înscrie. Puteam câștiga, puteam să ajungem în play-off. Ne luptăm la retrogradare în momentul de față, nu avem ce face, trebuie să ne refacem.

Ne-am pus mari speranțe, dar îți trebuie altceva să câștigi un astfel de joc, noi nu am avut. Îți trebuie puțin tupeu, puțină obrăznicie în sensul bun al cuvântului. Îți trebuie altă voință, să câștigi duelurile când ești în preajma careului, nu să aștepți că până la urmă o să dai gol, că până la urmă greșește adversarul”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Antrenorul ardelenilor a spus că este trist că jucătorii lui, prin acest rezultat, și-au dezamăgit fanii care au venit de la Cluj.

„Oamenii pleacă amărâți la Cluj”

„Nu putem ceda, în spatele nostru sunt niște oamenii care ne apreciază, care vin să ne vadă. Acum pleacă amărâți, necăjiți la Cluj și pe mine asta mă doare foarte tare. La un joc atât de important, ar fi trebuit să arătăm altceva.

Când trebuie să joci un joc decisiv… Se pare că nu suntem atât de maturi. Îți trebuie experiență mai mare. Eu cred că jucătorii sunt de play-off, dar ne trebuie echipă”, a mai spus tehnicianul oaspeților.

Ioan Ovidiu Sabău a aruncat la final mai multe săgeți în direcția conducătorilor și le-a reproșat că jucătorii nu au avut unde să se antreneze după ce s-au întors din cantoamentul de iarnă.

„Am fost moi. Foarte multe îmi reproșez. Nu trebuia să ajungem aici. Am pierdut foarte multe puncte în perioada de după cantonament, când nu am avut unde să ne antrenăm. Cu acele puncte, poate că am fi fost în play-off”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare