Întrebarea de care a fugit Gigi Becali: „După aia, iar o iau pe miriște”

Întrebarea la care Gigi Becali a refuzat inițial să răspundă în cadrul celei mai recente apariții publice a avut legătură cu lupta pentru titlul din acest sezon de Superliga.

Anterior meciului pierdut de FCSB cu Rapid pe Arena Națională, scor 0-4, patronul echipei roș-albastre a spus în mai multe rânduri că nu are emoții în acest sens, susținând că echipa sa este deja campioană, declarații care au fost catalogate drept arogante de către rivalii din Giulești, cei care nu au ratat ocazia de a-l taxa pe finanțatorul vicecampioanei României la scurt timp după finalul partidei de sâmbătă seară.

Gigi Becali a refuzat doar parțial să vorbească din nou despre lupta pentru titlul din acest sezon de Superliga

De altfel, chiar și Gigi Becali a admis că acea atitudine arătată de el în spațiul public a contribuit la umilința suferită de liderul din Superliga în fața rivalei și, exact din acest motiv, a decis să nu mai vorbească, cel puțin pentru o perioadă, despre chestiuni de acest gen.

Astfel, când a fost întrebat din nou de reporteri despre lupta la titlu, omul de afaceri din Pipera a refuzat să ofere un răspuns, în primă fază. Ulterior însă, a cedat tentației și a spus în cele din urmă, din nou, că echipa sa are un mare avantaj în prezent și în principiu ar trebui să se impună în final în această cursă.

„Nu mai vreau să îmi dau eu (n.r. cu părerea), că cred eu, că fac eu, după aia că sunt eu deștept și nu vreau să fiu eu deștept. Vreau să hotărască Domnul pentru mine. O să fie luptă în trei.

Adică… Bă, nu mai, că mă faceți iar să spun ce cred eu și nu mai vreau să spun ce cred. Dacă zic ce cred, iar o iau pe miriște (n.r. râzând). Așa, mai bine nu mai zic ce cred. 4 puncte imens, mă. Primul pas greșit la ei e gata. Joacă între ele, ce să?

Păi e programul, adică meciurile care sunt mai tari le jucăm acasă la început. Jucăm cu Rapid acasă, Sepsi și Craiova. La Farul nu e un stadion cu 25.000, la CFR când o să jucăm, mai mulți steliști o să fie, deci e un program bun pentru noi.

Dacă vrea Dumnezeu face el. Și ce a făcut până acum a cam îndreptat spre mine. Acum eu mă smeresc, îmi văd de treaba mea, sunt cuminte, sunt credincios Dumnezeului meu”, a spus Gigi Becali în cursul zilei de luni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare