Încăperea „secretă” din Giulești, subiect de glume pentru foștii mari fotbaliști ai României: „De obicei mă uitam la pijama când ajungeam acasă, acum trebuie să mă uit după ușă?”

Încăperea „secretă” din Giulești a stârnit amuzamentul unor foști jucători de legendă ai naționalei României. După uriașul scandal apărut în tabăra lui Rapid, în urma căruia Daniel Niculae și unele persoane importante din galeria alb-vișiniilor au fost „săltate” de mascați, a fost descoperită o cameră „secretă” în incinta stadionului giuleștenilor.

Marius Lăcătuș și Florin Prunea au dezbătut acest subiect, glumind pe tema încăperii „misterioase” pe care autoritățile au găsit-o în Giulești.

Marius Lăcătuș și Florin Prunea, spirit comic față de încăperea „secretă” din Giulești

În cadrul unei emisiuni televizate, cei doi foști fotbaliști ai naționalei României au urmărit imaginile în care apărea această cameră din incinta stadionului rapidiștilor. Prezentatorul emisiunii a făcut o glumă pe seama situației apărute, stârnind amuzamentul invitaților.

„Să vă uitați de uși secrete pe la voi pe acasă”, a afirmat Radu Naum, potrivit digisport.ro. Prezente în studio, fostele glorii de la Dinamo și Steaua nu s-au putut abține, continuând gluma făcută de către moderatorul emisiunii.

„Adică nu mai ești sigur nici când îl construiești, când îți faci casa singur? Probabil arhitectul care a făcut noul Giulești a avut grijă să facă și aceste camere”, a adăugat Marius Lăcătuș. Ulterior, Florin Prunea a venit cu o altă replică amuzantă: „De obicei mă uitam la pijama când ajungeam acasă, acum trebuie să mă uit după ușă?”

Glumele celor din studio au continuat

Moderatorul emisiunii l-a „taxat” pe Florin Prunea, spunând că ar fi cazul să facă acest lucru, având în vedere lucrurile pe care le ascunde în spatele ușii sale. A intervenit și Radu Paraschivescu în discuție, afirmând că este „cel mai liniștit” dintre toți, datorită faptului că locuiește la bloc, însă Radu Naum i-a spulberat teoria, menționând că asemenea lucruri se pot petrece oriunde.

„La cât de mici sunt apartamentele, unde să mai încapă încăperi secrete? M-aș bucura să găsesc așa ceva, un spațiu de depozitare, nu de arme”, a adăugat Paraschivescu.

Replica lui Naum nu a întârziat să apară: „Depinde ce găsești acolo, că în general când se zidesc niște lucruri, sunt ascunse cu un scop!”. Prozatorul a oferit o altă glumă, după replica moderatorului: „Dacă era ceva mega neplăcut, mirosea până acum”, a încheiat Radu Paraschivescu, conform sursei menționate anterior.

„Nu există nicio cameră secretă”

Bogdan Vasiliu, președintele Clubului Sportiv Rapid, a vorbit despre celebra cameră „secretă”, pe care autoritățile au descoperit-o. Acesta a spus că încăperea este controlată frecvent de către jandarmi.

Președintele CS Rapid a afirmat faptul că nu deține detalii care să ateste implicarea suporterilor în depozitarea materialelor pirotehnice în respectiva încăpere.

„Nu există nicio cameră secretă. Este din construcția stadionului. Îmi pare rău că dezmint această informație. Este o cameră controlată periodic de jandarmerie, are legătură cu instalațiile sanitare. Noi nu avem de-a face cu meciurile de fotbal”, a declarat Bogdan Vasiliu, conform prosport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare