Detalii despre camera „secretă”, oferite de către președintele CS Rapid: „Este controlată periodic de jandarmerie”

Președintele CS Rapid a vorbit despre camera „secretă” pe care oamenii legii au descoperit-o în incinta stadionului giuleștenilor. Declarația lui Bogdan Vasiliu a contrazis spusele Parchetului.

Acesta a afirmat faptul că încăperea respectivă face parte din construcția stadionului din Giulești, Vasiliu menționând și că jandarmeria are grijă să controleze periodic acea cameră.

Președintele CS Rapid se delimitează de meciurile de fotbal

Oficialul clubului Rapid a vorbit despre situația nefericită care a apărut recent în tabăra alb-vișinie. Pe data de 14 martie, 17 persoane au fost ridicate și duse la audieri, printre care și Daniel Niculae. Președintele giuleștenilor a fost eliberat, însă, după două ore. În același timp, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat pentru 24 de ore.

Bogdan Vasiliu a menționat, printre altele, rolul camerei „secrete” din Giulești, spunând că încăperea este controlată frecvent de către jandarmi. Președintele CS Rapid a afirmat faptul că nu deține detalii care să ateste dacă suporterii Rapidului au depozitat sau nu materiale pirotehnice acolo.

„Nu există nicio cameră secretă. Este din construcția stadionului. Îmi pare rău că dezmint această informație. Este o cameră controlată periodic de jandarmerie, are legătură cu instalațiile sanitare. Noi nu avem de-a face cu meciurile de fotbal”, a afirmat președintele CS Rapid, potrivit prosport.ro

„Înaintea meciului sunt controale pirotehnice”

Președintele CS Rapid a continuat, după ce s-a delimitat de meciurile de fotbal, transmițând, într-o oarecare măsură, vina către Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor.

„Acea cameră nu e făcută peste noapte e din construcția stadionului. Acum dacă au fost folosite …. (n.r. pentru ca suporterii să depoziteze materiale pirotehnice). Înaintea meciului sunt controale, sunt controale pirotehnice. Noi nu avem de-a face cu meciurile de fotbal, noi predăm stadionul. Dovadă că am aflat din presă ce s-a întâmplat dimineața.

Paza e asigurată în continuare de noi, abia în ziua meciului intră paza de la fotbal. De atâția ani se întâmplă lucrul acesta, pentru mine e o surpriză totală cum bagă materialele pirotehnice în stadion”, a declarat Bogdan Vasiliu, conform sursei menționate anterior.

Ce a declarat Dan Șucu despre camera „secretă”

Noi suntem chiriași aici, preluăm spațiul ăsta cu cel mult 24 de ore înaintea meciului. Nu avem nici cea mai mică cunoaștere despre ce se întâmplă pe stadion când nu suntem aici.

Nu am nici cea mai mică idee. Acestea aparțin clubului sportiv Rapid. Firma noastră de pază, care se ocupa de evenimentul respectiv, este a noastră. Avem între 250 și 350 de oameni.

Nicio firmă de pază nu îți poate garanta că nu apare vreun nedumerit care să arunce cu ceva pe teren. Stadionul ne aparține o zi la două săptămâni. În ziua aia mergem să luăm toate lucrurile în primire”, a declarat Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare