Impresarul care a blocat transferul lui Florinel Coman în Qatar lucrează cu Inter Milano! Fotbalistul care a semnat cu noua campioană a Italiei

Federico Pastorello este impresarul italian care are o colaborare de ceva timp cu Florinel Coman și despre care se spune că ar fi reprezentat motivul pentru care transferul fotbalistului de la FCSB în Qatar, la Al-Duhail, ar fi intrat în impas.

Asta pentru că el ar fi solicitat un comision uriaș, în valoare de 500.000 de euro, situație care i-a iritat destul de mult pe toți cei implicați în această afacere.

Impresarul lui Florinel Coman a intermediat transferul lui Mehdi Taremi la Inter Milano

Așa s-a ajuns ca internaționalul român în vârstă de 26 de ani să rateze, cel puțin pentru moment, această mutare care ar fi fost fără îndoială una extrem de benefică pentru el din punct de vedere financiar.

În schimb, se pare că pentru agentul italian faptul că această tranzacție nu s-a mai concretizat nu ar reprezenta în principiu o mare problemă, pentru că el a reușit să intermedieze o mutare din care ar urma să încaseze un comision destul de important.

Mehdi Taremi, atacantul iranian în vârstă de 31 de ani impresariat de Federico Pastorello, s-a despărțit recent de FC Porto după ce i-a expirat contractul cu gruparea portugheză și a semnat deja o nouă înțelegere, cu Inter Milano, noua campioană a Italiei.

Această mutare a fost de fapt rezolvată încă din iarnă, atunci când fotbalistul a intrat în ultimele șase luni de contract cu „dragonii”. Acum însă, el a ajuns la Milano, unde a fost însoțit de impresarul italian, pentru ca transferul său să fie oficializat, în condițiile în care el a efectuat deja testele medicale și a și semnat noua înțelegere, după cum a informat jurnalistul Fabrizio Romano.

Ce crede Gigi Becali despre negocierile cu Al-Duhail

Revenind la Florinel Coman și la discuțiile despre ratarea transferului său la Al-Duhail, Gigi Becali, întrebat în legătură cu această chestiune, a spus că impresia sa este că afacerea nu a intrat în impas din cauza lui Pastorello, ci din cauza oficialilor clubului din Qatar, cei care ar fi dorit să plătească în schimbul jucătorului o sumă mai mică față de cea de 5 milioane de euro, trecută în clauza sa de reziliere cu FCSB.

„Nu mai pleacă. Eu vă spun tot ce se întâmplă. Nu am băgat nimic de la mine. Eu nu cred că impresarul putea să ceară mai mult. De obicei impresarii cer cam 10 la sută din suma de transfer, cer de la club. Toți impresarii, nu doar ăsta.

Ce se întâmplă de fapt? Florinel are 25 de ani (n.r. 26) și nu e ca alții. Dar impresarii controlează jucătorii și jucătorul merge acolo unde îi spune impresarul. Ei au încredere în impresari, ce să facă ei la 20-22-25 de ani? Ei au discutat. Eu nu cred că este vorba de impresar, comision la acest transfer.

Părerea mea este că ei au venit crezând că pot da pe jucător 4 milioane. Ei credeau că scot cu 3 milioane. Mai spun unii probabil, lasă, mă, că îl dă Gigi cu 3! Apoi au ajuns la 3,5”, a spus Becali miercuri seară la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare