S-a pornit tornada! Cristiano Ronaldo a marcat în toate partidele oficiale din acest an. Video

Cristiano Ronaldo are 39 de ani, dar se ia din nou la trântă cu recordurile. Starul portughez a marcat un gol în Liga Campionilor Asiei și are câte o reușită în fiecare meci din acest an. Al Nassr s-a calificat în sferturile competiției.

Cristiano Ronaldo, de neoprit și la 39 de ani

Cristiano Ronaldo le dă din nou peste nas celor care îi transmit că ar trebui să se uite în pașaport și să se gândească la retragere. Are 39 de ani, iar planul lui este să atingă borne la care nu a ajuns nimeni. Starul lusitan a pus umărul la succesul obținut de la Nassr, în fața lui Al Feiha, în returul optimilor din Liga Campionilor Asiei. A marcat un gol în minutul 86, după ce portarul Vladimir Stojkovic a ieșit din poartă, nu a reușit să degajeze și l-a lăsat cu toată poarta în față.

Cristiano Ronaldo putea să marcheze și în prima repriză, dar balonul trimis de el cu capul a lovit bara. La pauză, Al Nassr a condus cu 1-0, în urma reușitei semnate de Otavio, în minutul 17, care a înscris cu un șut din careu. Echipa lui s-a impus cu 2-0 și va lupta cu Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, pentru un loc în careul de ași din Liga Campionilor Asiei.

Pentru fostul „Balon de Aur” este al treilea gol, în cele trei partide oficiale din acest an. A marcat în ambele manșe cu Al Feiha, dar și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în confruntarea cu Al Fateh din campionat – unde Al Nassr ocupă locul doi, la șapte puncte de liderul Al Hilal, echipa care negociază transferul lui Nicolae Stanciu.

Cristiano Ronaldo a marcat în fiecare sezon, începând cu anul 2002

Cristiano Ronaldo a ajuns la 876 de goluri în carieră și 798 de victorii după această partidă. El a înscris cel puțin un gol în fiecare an calendaristic din 2002, la Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid, Juventus, Al Nassr și naționala Portugaliei. El a câștigat titlul de cel mai bun marcator din anul 2023 și și-a propus să repete isprava și anul acesta.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare