Ianis Stoica, cu mintea la revanșă după eliminarea lui Hermannstadt din Cupa României. Mihai Butean a oferit răspunsul serii

Ianis Stoica și Mihai Butean, fotbaliștii sibienilor, au comentat eliminarea lui FC Hermannstadt din Cupa României. Ianis Stoica le-a recunoscut superioritatea adversarilor din acest meci, „taxându-i” pe fanii gazdelor pentru felul în care l-au tratat. Fotbalistul a venit la Sibiu de la echipa din Cluj-Napoca.

„Studenții” s-au impus pe teren propriu, scor 1-0, în „sferturile” competiției. Per total, meciul a fost slab, cele două echipe prezentându-se lamentabil. Argentinianul Federico Anselmo le-a adus victoria celor de la U Cluj în prelungiri, în minutul 90+2. Astfel, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău își continuă parcursul în Cupă, având obiectivul de a câștiga trofeul.

Ianis Stoica, „fair-play” după eșecul lui FC Hermannstadt din Cupa României

Fotbalistul de atac al sibienilor a jucat modest, în nota echipei. Ianis Stoica a recunoscut faptul că U Cluj a evoluat mai bine în Cupă, însă așteaptă cu nerăbdare duelul din campionat, din a treia etapă a play-out-ului, care va avea loc pe 7 aprilie, de la ora 14:30. Jucătorul dorește revanșa.

„Am avut un joc de așteptare azi. Adversarii nu și-au creat oazii. (n.r. – despre înjurături) Nu le-am auzit. Am jucat pe stadioane și mai pline, sunt obișnuit cu presiunea. Nu m-a afectat. Important este că am ieșit din Cupă. Nu am avut ocazii mari, dar nici ei nu au avut. Nu am fost atenți la ultima fază.

Vom analiza cu mister și vom vedea. Avem meci din nou peste trei zile, să sperăm că vom lua cele trei puncte. Poate au fost un pic mai buni, trebuie să fim fair-play. Peste trei zile avem o nouă șansă de a-i bate”, a declarat Ianis Stoica, după eșecul din „sferturile” Cupei României.

Întrebat ce le-a lipsit celor de la Hermannstadt, Mihai Butean a oferit un răspuns amuzant: „Golul”

Mihai Butean, fundașul lateral al sibienilor, a fost extrem de descumpănit la interviu, după ce U Cluj a învins-o pe FC Hermannstadt în „sferturile” Cupei României. Fotbalistul a explicat metoda prin care oaspeții au abordat acest meci. Din păcate pentru el, planul nu a funcționat, iar U Cluj s-a calificat în semifinale. Cu toate acestea, Butean a avut puterea de a oferi un răspuns amuzant, în momentul în care a fost întrebat ce i-a lipsit echipei sale în partida din Cupă.

„Este incredibil, e atât de mare dezamăgirea, este greu de digerat. De mâine o luăm de la capăt. Se pare că nu ne-a ieșit în seara asta. U Cluj este puternică pe teren propriu. Noi am încercat să stăm bine defensiv, să ne jucăm jocul nostru. Am avut câteva situații bune, dar nu ne-a ieșit. Am luat gol în ultimele momente.

Nu am mai ajuns în prelungiri. (n.r. – ce le-a lipsit sibienilor) Golul… A fost un meci dificil, am alergat mult, ne-am dăruit. Se pare că U Cluj este «nașul» nostru. Ne-au eliminat și sezonul trecut. Este trist, finala se joacă la Sibiu. Ne-am fi dorit să ajungem până în finală. Ne-am dezamăgit suporterii și pe noi înșine”, a afirmat Mihai Butean, la finalul meciului de pe Cluj Arena.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare