Horațiu Moldovan, în pericol să fie trecut pe „line moartă” şi la naţională! Ce se discută în staff-ul lui Edi Iordănescu

Horaţiu Moldovan nu poate depăşi stadiul de rezervă la Atletico Madrid. Asta îi pune în pericol convocarea în lotul naţionalei pentru turneul final EURO 2024.

Din păcate, majoritatea „tricolorilor” care evoluează în străinătate sunt rezerve la echipele de club.

Leo Toader cere răbdare cu Moldovan

Leo Toader, secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională, a vorbit, pentru fanatik.ro, despre şansele lui Horaţiu Moldovan să mai apere la naţionala României.

„Să avem răbdare că poate va juca, poate i se va oferi șansa. Nu pot să iau hotărâri acum. Dar, o spun clar: cum a avut și Niță problemele de la Sparta și nu a jucat opt luni, e greu!

Dacă ai șanse în primele luni, când nu-ți pierzi din ritm încă, după 4-5 luni va fi foarte greu să fii la forma pe care ai avut-o.

Nu am ajuns încă să-l văd la antrenamente, are abia o lună și ceva.

Am să-mi fac timp să ajung și la el după acțiunea asta din martie, prin aprilie să mă duc să îl văd la antrenamente.

Dar mă interesează modul cum se pregătește la club înainte de meci. Nu vreau să-i scot din confortul ăla al lor dacă le merge bine. Trebuie să țin cont de lucrurile acestea.

După fiecare acțiune eu le dau rapoartele, am raportul fizic. Și portarii au GPS și avem toate datele, pe care le dăm apoi la cluburi.

Ca să vadă ce-au făcut la națională, în ce formă vin, și din punct de vedere fizic”, a afirmat Leo Toader pentru sursa amintită.

Jan Oblak, formă slabă

Jan Oblak are o medie de 1,2 goluri primite de meci în acest sezon, în toate competițiile, cea mai slabă de când e la Atletico Madrid. Diego Simeone ar putea apela și la serviciile lui Horațiu Moldovan, în acest context.

Oblak a apărat poarta lui Atletico în 431 de meciuri. Slovenul a primit 347 de goluri. A menținut poarta intactă în 203 de partide.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare