Horațiu Moldovan și-a pus amprenta până acum la Atletico Madrid doar prin preferințele sale muzicale. Maneaua prin care clubul spaniol și-a arătat aprecierea față de portarul român: „Am ascultat-o des”

Se poate spune într-o oarecare măsură că Horațiu Moldovan și-a pus amprenta până acum la Atletico Madrid doar prin preferințele sale muzicale.

Asta întrucât, chiar dacă portarul român în vârstă de 26 de ani nu a apucat încă să debuteze pentru echipa antrenată de Diego Simeone, fapt care era așteptat de mai toată lumea având în vedere concurența mai mult decât acerbă de care fostul goalkeeper al Rapidului o are din partea lui Jan Oblak, el tot are parte de aprecierea clubului din capitala Spaniei.

Maneaua prin care Atletico Madrid și-a manifestat aprecierea față de Horațiu Moldovan

Iar această apreciere a fost dovedită din plin prin intermediul unei postări făcute pe contul oficial de TikTok al madrilenilor, în care s-a apelat la două fotografii cu Horațiu Moldovan, făcute în timpul unei ședințe de pregătire, în care titularul naționalei României din campania de calificare la EURO 2024 a apărut foarte bine dispus, în vreme ce fundalul sonor a fost asigurat de o manea semnată de așa-numitul „Tzancă Uraganu”.

Ulterior, respectivul interpret a ținut să îi transmită un mesaj lui Horațiu Moldovan prin intermediul platformelor de socializare, prin care i-a mulțumit acestuia pentru promovarea acelei melodii. Portarul lui Atletico Madrid a răspuns prin a spune că a ascultat destul de mult respectiva „compoziție”, pe care o apreciază, dar a dat de înțeles că nu a fost decizia sa ca ea să fie postată pe contul oficial de TikTok al clubului, ci a celor care se ocupă de această zonă de social media la echipa roji-blanco.

„Mulțumesc pentru postare”, a fost mesajul transmis de „Tzancă uraganu” către Horațiu Moldovan, iar răspunsul portarului a fost: „Nu știam că o să pună melodia asta, dar mă bucur! Îmi place și am ascultat-o des!”.

Portarul român se poate alege în scurt timp cu un conflict de natură juridică

În paralel cu acest episod, Horațiu Moldovan se confruntă cu o situație destul de tensionată, în contextul în care fostul său impresar Bogdan Apostu nu are de gând să renunțe la banii pe care consideră că îi merită prin prisma transferului portarului de la Rapid la Atletico Madrid și recent chiar a anunțat că este pregătit să acționeze în Justiție în această speță.

„În primul rând, am de primit 3% din toate contractele avute de Horațiu din 2021 încoace. Și alți 7% din suma de transfer la Atletico Madrid. Bani pe care eu i-am trecut în contractul lui, pentru că asta era modalitatea legală agreată cu juriștii și avocații, urmând ca eu să-i facturez când se realizează transferul. Iar el acum se face că uită…

Contractual, el nu mai este reprezentat de mine acum. Și nu vreau nimic din ce face el acum la Atletico. Nu vreau parte din salariul lui. A expirat contractul lui cu mine. Suntem bărbați, nu e niciun fel de problemă, chiar dacă moral lucrurile trebuiau să fie diferite. Însă când ne referim la aia 7%, ăia sunt banii mei! Și el știe asta.

Are timp până luni să rezolvăm problemele amiabil. Nu-mi doresc să intrăm într-un conflict juridic, dar, dacă altă soluție nu există, asta se va întâmpla. E de neînțeles pentru mine! Comportamentul lui e ridicol. Mi se pare inimaginabil să crezi că te poți ascunde”, a spus recent Bogdan Apostu, potrivit gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare