Holger Rune, avertizat public să nu aibă încredere în fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou: „Ai grijă ce substanțe îți dă!”. Cum a răspuns celebrul tenismen!

Holger Rune a fost avertizat public să nu aibă încredere în fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, în condițiile în care tenismenul danez în vârstă de doar 20 de ani, situat în prezent pe locul 7 în clasamentul ATP, a reluat recent colaborarea cu francezul de origine greacă, alături de care anterior a avut parte de cele mai mari satisfacții din carieră.

Contextul este unul foarte ușor de dedus: Mouratoglou este omul care, după cum chiar el a dezvăluit în toamna anului trecut, i-a recomandat Simonei Halep să consume acel supliment nutritiv dovedit ulterior a fi contaminat cu roxadustat, substanță interzisă de către WADA (Agenția Mondială Anti-Doping).

Holger Rune a fost avertizat public să nu aibă încredere în fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou

Ce s-a întâmplat ulterior se știe deja foarte bine. Jucătoarea de tenis din România a fost depistată pozitiv la acea substanță cu ocazia unui control doping efectuat la finalul lunii august 2022, la scurt timp după eliminarea prematură de la US Open. În consecință, sportiva din Constanța a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis), iar ulterior a formulat un apel către TAS, care a fost analizat de forul de la Lausanne la începutul acestei luni, urmând ca un verdict final să fie furnizat în viitorul apropiat.

În plus, în ceea ce îl privește pe Patrick Mouratoglou au mai existat de-a lungul timpului anumite suspiciuni legate de această parte de doping, în special în perioada în care el a colaborat cu Serena Williams.

Toate aceste aspecte i-au determinat pe fanii lui Holger Rune să îl roage pe acesta să fie foarte atent cu privire la produsele pe care i le va recomanda Mouratoglou de-a lungul acestei noi colaborări dintre ei. „Ai grijă la substanțele pe care le iei”, i-a transmis un fan danezului prin intermediul platformei X. Răspunsul a venit rapid și a fost unul menit să împrăștie îngrijorările generate de acest subiect: „Fără griji. Mama mea a avut întotdeauna controlul asupra acestui lucru și va continua să aibă grijă”.

Cum s-a ajuns la această a doua colaborare dintre cei doi

Răspunsul la această curiozitate a fost oferit recent chiar de către Holger Rune, în cadrul unui interviu acordat pentru Tennis Majors:

Sunt încântat să reîncep munca alături de Patrick. Cu el am obținut unele dintre cele mai mari victorii ale carierei mele de până acum. Abia aștept să atacăm împreună următoarele competiții.

Mergând mai departe, am avut discuții bune despre cum ar trebui să se desfășoare colaborarea noastră și am convenit asupra unei configurații solide. Sunt cele mai bune condiții pentru performanța mea.

Se știe că sunt hotărât să câștig titluri de Grand Slam și să ajung pe primul loc în clasamentul mondial. Aceste obiective necesită echipa potrivită de antrenori.

Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcționează și ce nu. În ultimele luni, am învățat multe despre ceea ce funcționează pentru mine și cred că Patrick este cea mai bună persoană care să conducă echipa și să mă ajute să-mi ating obiectivele”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare