Haos total la Rapid! Doi titulari au sărit la bătaie chiar în vestiar! Gestul pueril de la care a pornit totul

Situația de la Rapid devine din ce în ce mai complicată pe zi ce trece în acest final de sezon, din tot mai multe puncte de vedere, rezultatele din ultima perioadă fiind, în mod evident, cele care au declanșat aproape toate aceste dificultăți.

Echipa din Giulești a intrat în play-off cu speranțe la câștigarea titlului, dar acestea s-au risipit după doar câteva etape, în contextul unor rezultate slabe obținute la scurt timp după ce a izbucnit acel „dosar pyro”, în care sunt vizați inclusiv președintele Daniel Niculae și liderul suporterilor, Liviu Ungurean.

Probleme pe bandă rulantă la Rapid în acest final de sezon

A urmat despărțirea de Cristiano Bergodi și înlocuirea lui cu antrenorul de portari Bogdan Lobonț, ajutat de secundul Adrian Iencsi. Performanțele sportive ale echipei nu s-au îmbunătățit din acest moment, fapt ce a declanșat mai multe momente tensionate, care s-au petrecut într-un timp foarte scurt.

Ermal Krasniqi și Cristi Săpunaru au manifestat o oarecare lipsă de respect față de noul antrenor principal, în momente diferite, Paul Iacob a sărit la bătaie cu un fan la finalul meciului pierdut de Rapid pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-2, iar, după același meci, acționarul majoritar Dan Șucu și-a criticat în mod public colaboratorii și a anunțat modificări importante la nivelul organigramei în viitorul apropiat.

În acest context deja foarte tensionat, în cursul zilei de vineri a apărut în spațiul public un episod despre care se crede că s-ar fi petrecut în urmă cu aproape trei săptămâni și care, dacă se va dovedi că într-adevăr s-a petrecut, nu ar face decât să alimenteze și mai mult această situație „explozivă” de la clubul din Giulești.

Albion Rrahmani și Paul Iacob au fost foarte aproape de bătaie în vestiar

Potrivit iamsport.ro, după acel eșec de pe teren propriu cu Sepsi din acest play-off, care a generat plecarea lui Cristiano Bergodi, produsă de asemenea cu mare iureș, în vestiarul Rapidului s-ar mai fi petrecut un moment regretabil.

Se pare că, în absența staff-ului tehnic, s-ar fi produs o confruntare fizică ce ar fi putut ușor degenera între Albion Rrahmani, cel mai bun fotbalist al giuleștenilor în acest sezon, și fundașul central Paul Iacob.

Totul ar fi plecat de la un gest nepotrivit făcut de acesta din urmă, cel care, supărat pe coechipierul său pentru că a ratat ocazii mari de gol în acea partidă, i-a luat kosovarului ghetele de joc, pe care le-a aruncat într-un coș de gunoi.

În mod evident, Rrahmani a reacționat, destul de agresiv, și, conform sursei citate anterior, a fost nevoie de intervenția coechipierilor lor și membrilor staff-ului tehnic pentru ca disputa dintre cei doi să nu degenereze.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare