Greșeala de 2 milioane de euro pe care Gigi Becali a făcut-o în fotbal. Jucătorul pe care nu l-ar mai cumpăra niciodată de la Farul

Gigi Becali (66 de ani) a dezvăluit țeapa de 2 milioane de euro pe care a luat-o din cauza unui fost jucător al formației sale. În prezent, fotbalistul evoluează la Farul Constanța, iar situația nu e destul de bună nici acolo.

Gigi Becali, „Nu mai știe cum să scape de el”

Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul Dragoș Nedelcu (27 de ani), cu privire la care a amintit că a plătit suma de 2 milioane de euro atunci când l-a transferat la FCSB. După evoluțiile pe care l-a avut la roș-albaștrii, patronul de la FCSB este părere că această mutare a fost o greșeală majoră pe care a făcut-o.

Mai mult de atât, patronul de la FCSB a dezvăluit că jucătorul care evoluează în prezent la Farul nu ar mai fi dorit la echipă de Gigă Hagi.

„Am mai luat și țepe. Nedelcu, 2 milioane, i l-am dat lui Gică înapoi, nu mai știe cum să scape de el.” a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Dragoș Nedelcu nu vrea să plece de la Farul

Farul Constanța s-a despărțit de mai mulți fotbaliști în această vară, însă Gică Hagi continuă să-l aibă sub comanda sa pe Dragoș Nedelcu, cel pe care l-a criticat public la finalul sezonului trecut.

În luna mai, Gică Hagi anunțase că este gata să se despartă de mijlocaș, asta deoarece acesta a dezamăgit și a fost sub așteptări.

Mai mult, Hagi spunea că Nedelcu are cel mai mare salariu de la Farul.

„Am pierdut și alți doi jucători, pe care nu prea am putut să-i folosim, sau dacă l-am folosit, cum e Nedelcu, din păcate… greu. Doar cu prezența. N-ai cum. Anul trecut a jucat, potențialul lui Nedelcu îl știți. Singurul de anul ăsta e Dina, cât să fugă și el? A venit și Queiros, care, cât de cât, și el… Restul, cum facem?

Îmi pare rău, pentru Nedelcu îmi pare rău că zic public. Îmi pare rău, dar nu se poate așa. Ne așteptam de la el să fie numărul 1. Anul trecut, a venit după doi ani în care n-a jucat și a jucat. Anul ăsta mai mult a stat decât a jucat.

Îmi pare rău, pentru că e jucătorul cel mai bine plătit din echipă. E plătit bine, e la nivel de primele două echipe, nu la nivel de Farul, la nivelul lui… Sunt bani mulți. Am plătit doi ani, dar am avut jucătorul un an.

Cu asta cred că închei conferința că n-are… Îmi pare rău. Jucătorul trebuie să fie puternic, mai ales el. Trebuie să reflecteze la ce se întâmplă cu el. Trebuie să se gândească serios, dar cu noi la anul nu mai poate, chiar dacă mai are un an contract. Cred că ne vom despărți”, a declarat Gică Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare