Probleme mari pentru Gică Hagi! Nu poate să scape de cel mai bine plătit fotbalist de la Farul

Farul Constanța s-a despărțit de mai mulți fotbaliști în această vară, însă Gică Hagi continuă să-l aibă sub comanda sa pe Dragoș Nedelcu, cel pe care l-a criticat public la finalul sezonului trecut.

Dragoș Nedelcu nu vrea să plece de la Farul

Considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai promițători mijlocași ai României, Dragoș Nedelcu nu a avut parcursul așteptat și a rămas în fotbalul românesc. A fost împrumutat pentru un sezon în Germania, însă nu a reușit să se impună, iar în prezent evoluează pentru Farul, echipa care l-a format.

Cu toate acestea, Dragoș Nedelcu nu reușește să-l mulțumească pe Gică Hagi, iar managerul Farului a anunțat public că vrea să renunțe la fotbalistul cu cel mai mare salariu din lotul său. „Regele” se confruntă însă cu o mare problemă, iar Gigi Becali a spus totul.

Am luat și țepe, Nedelcu, am dat două milioane pe el. I l-am dat lui Gică gratis, acum nu știe Gică cum să scape de el, că nu vrea să plece”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Fotbalistul criticat public de Hagi continuă să fie la Farul

În luna mai, Gică Hagi anunțase că este gata să se despartă de mijlocaș, asta deoarece acesta a dezamăgit și a fost sub așteptări.

Mai mult, Hagi spunea că Nedelcu are cel mai mare salariu de la Farul.

„Am pierdut și alți doi jucători, pe care nu prea am putut să-i folosim, sau dacă l-am folosit, cum e Nedelcu, din păcate… greu. Doar cu prezența. N-ai cum. Anul trecut a jucat, potențialul lui Nedelcu îl știți. Singurul de anul ăsta e Dina, cât să fugă și el? A venit și Queiros, care, cât de cât, și el… Restul, cum facem?

Îmi pare rău, pentru Nedelcu îmi pare rău că zic public. Îmi pare rău, dar nu se poate așa. Ne așteptam de la el să fie numărul 1. Anul trecut, a venit după doi ani în care n-a jucat și a jucat. Anul ăsta mai mult a stat decât a jucat.

Îmi pare rău, pentru că e jucătorul cel mai bine plătit din echipă. E plătit bine, e la nivel de primele două echipe, nu la nivel de Farul, la nivelul lui… Sunt bani mulți. Am plătit doi ani, dar am avut jucătorul un an.

Cu asta cred că închei conferința că n-are… Îmi pare rău. Jucătorul trebuie să fie puternic, mai ales el. Trebuie să reflecteze la ce se întâmplă cu el. Trebuie să se gândească serios, dar cu noi la anul nu mai poate, chiar dacă mai are un an contract. Cred că ne vom despărți”, a declarat Gică Hagi, după Farul – Universitatea Craiova, 3-3.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare