Giovanni Becali, prima reacție după ce italienii au scris că Dennis Man are oferte pe bani mulți. „Parma poate să aibă altă părere”

Giovanni Becali a ieșit din „silenzio stampa” și a vorbit despre Dennis Man, în condițiile în care în presa din Italia s-a zvonit că jucătorul ar putea să plece de Parma în această vară. Impresarul a spus că jucătorul își dorește foarte tare să-și prelungească înțelegera cu liderul din Serie B pentru că este convins că anul viitor va juca în Serie A.

Giovanni Becali susține că Dennis Man vrea să rămână la Parma

Dennis Man este cel mai bun jucător al Parmei și prin golurile și pasele decisive și-a ajutat echipa să urce pe primul loc în Serie B, cu șanse mari de promovare. Cele 12 reușite, dar și cele șase pase decisive l-au ajutat să să intre pe radarul unor formații importante. Jurnaliștii din Italia au vorbit despre oferte de la Inter și Borussia Dortmund, oficialii grupări germane pregătind 15 milioane de euro.

„Deocamdată sunt zvonuri (n.r. – oferte pentru Man de la Napoli sau Dortmund). Parma are un obiectiv să intre în Serie A și cel mai important e ca jucătorul să prelungească cu Parma. După, dacă va avea oferte, probabil Parma va ține cont”, a declarat la Fanatik, Giovanni Becali.

Dennis Man se află pe lista lui Napoli

Dennis Man câștigă 1,2 milioane de euro pe an și mai are contract până în vara anului 2025. Jucătorul are un acord verbal cu Parma, dar jurnaliștii speculează că jucătorul amâna semnarea actelor așteptând să ajungă cât mai aproape de perioada în care poate semna cu alt club, chiar dacă nu ar avea acordul actualilor șefi. De această situație ar vrea să profite oficialii lui Napoli, care speră să-l cumpere cu 10 milioane de euro.

„Parma poate să aibă altă părere. Parma e propietara contractului și are dreptul să se uite peste oferte dacă sunt cu adevărat, dar primul lucru pe care îi interesează e să prelungească cu jucătorul.

Asta mi-au spus mie acum două săptămâni. (n.r. – pe cât va fi prelungirea?) Depinde. Cred că va fi minim un an sau doi. Poate chiar trei. După aceea, Parma poate să stea liniștită”, a mai declarat Becali.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma de la FCSB în anul 2021. Italienii au achitat 11 milioane de euro când s-au semnat actele, plus încă două milioane sub formă de bonusuri. Transferul lui a declanșat un scandal uriaș. Anamaria Prodan a susținut că are contract de reprezentare cu jucătorul și l-a dat în judecată, iar instanța a decis că trebuie să primească 350.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare