Dennis Man, la un pas de transferul carierei. Internaționalul român este curtat cu multe milioane de euro de o forță din Serie A

Dennis Man are șanse mari să plece de la Parma încă din această vară. Jurnaliștii din Italia au scris că oficialii de la Inter și Borussia Dortmund sunt pe urmele internaționalului român. O veste de ultimă oră anunță că și Napoli este foarte interesată de jucătorul care face furori în Serie B.

Dennis Man, pe lista lui Napoli

Dennis Man este omul care a „trezit Parma și a ajutat-o să urce pe prima poziție în Serie B, cu șanse mari de a promova. Internaționalul român a jucat în acest sezon în 27 de meciuri și a înscris 12 goluri, dar a și reușit șase pase decisive. Prestațiile lui au atras atenția echipelor care își permit să plătească sume importante. Inter și Borussia Dortmund au fost primele interesate. Din presa germană s-a aflat că echipa din Bundesliga este gata să achite 15 milioane de euro.

O veste de ultimă oră din Italia, anunță că și Napoli vrea să-l cumpere pe Dennis Man. Patronul napoletanilor a ratat iarna aceasta transferul unui alt român: Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham pentru 31 de milioane de euro.

„Sunt câțiva jucători talentați în Serie A. Deasupra tuturor este Dennis Man, atacant născut în 1998. Stângaciul român are excelente calități tehnice, poate juca în ambele flancuri ale atacului, are viteză și dribling”, au scris jurnaliștii de la ultimecalcionapoli.it.

Sursa citată scrie și că oficialii lui Napoli să încheie afacerea pentru 10 milioane de euro, în condițiile în care jucătorul a costat 13 milioane de euro.

„Joacă la Parma din 2021, de când echipa era încă în Serie A, iar în acest sezon a explodat. Napoli îl place și poate încerca să-l fure, într-o tranzacție de aproximativ 10 milioane de euro”, mai spun italienii.

Cum au ajuns cei de la Napoli la această sumă? Jucătorul mai are contract doar până în vara anului 2025, iar când intră în ultimele șase luni poate semna cu orice echipă. Șefii Parmei au negociat cu el o nouă înțelegere, dar au fost plimbați cu vorba. În presă circula un zvon că jucătorul știe că antrenorul nu poate renunța la el și atunci nu se gândește să semneze, în speranța că în iarnă va obține un super-contract

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare