Gigi Corsicanu’, reacție acidă la adresa scandalului din Giulești: „De ce să tăiem în carne vie?”. Ce s-a întâmplat chiar în ziua în care „Bocciu” a fost reținut

Rapid a fost învinsă de Farul Constanța, scor 1-2, la București, în primul meci din play-off, iar Gigi Corsicanu’ a vorbit despre cele întâmplate pe durata partidei din Giulești. Acesta a făcut unele dezvăluiri, cu privire la decizia galeriei lui Rapid de a se abține din cântat la acest duel, în semn de protest.

De asemenea, fostul șef de galerie din Giulești a discutat și despre prietenul „Bocciu”, care a fost arestat pentru 30 de zile. Gigi Corsicanu’ a dezvăluit ce eveniment a avut loc în ziua în care Liviu Ungurean a fost reținut, exprimându-și opinia în legătură cu acțiunea instrumentată de către cei de la DIICOT.

Gigi Corsicanu’ îl apără pe „Bocciu” în scandalul din Giulești

După cum aminteam anterior, potrivit spuselor fostului șef de galerie al Rapidului, suporterii care au urmărit partida cu Farul din „Peluza Nord” au ales să nu cânte pe durata meciului, în semn de protest față de evenimentele neplăcute cu care se confruntă clubul din Giulești și fanii echipei. Decizia a fost luată cu câteva ore înainte de duelul cu Farul. Aceștia au afișat mai multe bannere în duelul cu Farul, care exprimau două mesaje clare: „Bocciu liber!” și „Libertate pentru suporteri”.

Opozanții lor, suporterii veniți de la malul mării, i-au ironizat pe giuleșteni prin intermediul mesajelor, făcând trimitere la faptul că galeria Rapidului a primit bani pentru deplasări. De asemenea, fanii de la tribună i-au „taxat” pe ultrași, întrucât au ales să nu cânte în momente cheie, în care echipa putea fi împinsă de la spate.

„Din păcate nu au reușit să se descurce fără ajutorul galeriei, dar a fost o decizie a oamenilor noștri de a protesta față de ce s-a întâmplat cu liderul nostru de galerie. Decizia a fost luată cu două ore înaintea meciului, am tot sperat că Liviu Ungurean va primi clemență din partea autorităților. S-a greșit, noi suntem primii suporteri cu care se dau exemple”, a declarat Gigi Corsicanu’, potrivit digisport.ro

„Are o fetiță, fix de ziua ei a fost reținut”

Fostul șef de galerie din Giulești a făcut o dezvăluire uluitoare, dar și tristă în același timp. Conform spuselor acestuia, Liviu Ungurean a fost reținut chiar de ziua fetiței sale.

„Eu am fost primul cu interdicție pe stadioane. Rapid a fost prima echipă care a pierdut la masa verde, noi am câștigat pe teren și am pierdut la birouri. Liviu Ungurean nu are legătură cu nu știu ce arme. Liviu Ungureanu a crescut lângă mine, a fost un copil care a vrut să devină ca și mine.

„Recunoaștem, a fost o greșeală, dar de ce să tăiem în carne vie, are și el familie. Are o fetiță, care fix de ziua ei, el a fost reținut. Să fie mai multă omenie. Dacă nu sunt lucruri mai grave…care e gravitatea? A omorât pe cineva? De acum înainte nu cred că se vor mai vedea materiale pirotehnice, după ce s-a întâmplat cu Rapidul”, a mai adăugat fostul lider al galeriei giuleștenilor, conform sursei menționate anterior.

Acesta nu s-a oprit aici, discutând și despre Victor Angelescu și despre înțelegerea pe care suporterii Rapidului o aveau cu acesta, înainte de venirea lui Dan Șucu.

„Nu cred că Daniel Niculae are vreo implicare în treaba asta. Noi, suporterii Rapidului, suntem cei mai mândri din România, exact ca istoria noastră. Nimeni nu a dat niciun ban galeriei noastre. Să spună domnul Șucu dacă a dat cuiva vreun ban din galeria Rapidului.

Înainte să vină domnul Șucu, am avut o înțelegere cu Victor Angelescu. Din încasările peluzei cu biletele cumpărate de noi, să vă autofinanțați. Am hotărât să crească prețurile biletelor, apoi din surplusul din bani să finanțeze transportul suporterilor la meciuri”, a concluzionat Gigi Corsicanu’, potrivit aceleiași surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare