Gigi Becali, lovituri dure pentru jucătorii și fanii de la FCSB, chiar când le era lumea mai dragă! Ce a făcut patronul în contextul sărbătorii de titlu

Gigi Becali dă semne clare în această perioadă că este decis să facă orice depinde de el pentru a economisi bani în vederea punerii în scenă a unei campanii de achiziții spectaculoase în această vară, cu scopul forțării accederii în faza principală din sezonul viitor de UEFA Champions League.

De altfel, finanțatorul noii campioane a României chiar a transmis în mod ferm acest lucru cu ocazia ultimelor sale apariții publice. Chiar și așa însă, informațiile apărute în ultimele ore au menirea de a-l pune pe omul de afaceri într-o lumină destul de proastă.

Gigi Becali nu a dorit să contribuie din punct de vedere financiar la evenimentele generate de câștigarea titlului de către FCSB

Potrivit gsp.ro, el nu a dorit să scoată din buzunar vreun leu pentru a susține evenimentele organizate cu ocazia cuceririi titlului din acest sezon de Superliga.

Astfel, scenografia realizată de suporteri la meciul cu CFR Cluj de pe Arena Națională și jocul impresionant de lumini pus în scenă la pauza acelei partide au fost susținute financiar de către sponsorul Superligii, Superbet, și sponsorul principal al clubului roș-albastru, Betano.

Așadar, fanii au fost nevoiți să accepte această variantă, cu riscul de a se discredita în „lumea ultras”, cea în care nu se acceptă în principiu astfel de ajutoare când vine vorba despre acțiuni de acest gen.

De asemenea, autocarul descoperit în care au „defilat” și jucătorii, membrii staff-ului tehnic și unii dintre oficialii clubului a fost pus la dispoziție de către firma de transport care are deja de ceva timp un parteneriat cu FCSB.

Răspunsul tranșant oferit de patron în momentul în care a fost solicitat în acest sens: „Nu plătesc nimic pentru petrecerile voastre!”

Nu în ultimul rând, Gigi Becali a refuzat să plătească pentru petrecerea organizată în acea noapte într-un club din București, astfel încât, conform sursei citate anterior, fotbaliștii echipei roș-albastre au fost nevoiți să pună fiecare, mai puțin cei cu salarii foarte mici, câte 1.500 de euro pentru a acoperi costurile pentru acel eveniment, dar și pentru cel organizat la baza de pregătire de la Berceni ulterior partidei cu Farul Constanța, atunci când s-a asigurat matematic câștigarea campionatului.

„Tată, eu o să mă distrez în Champions League, nu plătesc nimic pentru petrecerile voastre”, ar fi fost mesajul transmis de Gigi Becali către unii dintre apropiații săi, în momentul în care a fost întrebat dacă vrea să susțină din punct de vedere financiar sărbătoarea de titlu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare