Gigi Becali l-a dat de gol pe Florin Tănase! De ce amână fotbalistul transferul la FCSB

Gigi Becali a vorbit din nou despre eventualitatea unei reveniri a lui Florin Tănase la FCSB în această vară, în contextul în care mijlocașul ofensiv în vârstă de 29 de ani a devenit liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Okhdood.

Dacă în urmă cu puțin timp această mutare părea iminentă, în cursul zilei de miercuri internaționalul român a oferit o reacție care a avut menirea de a naște semne serioase de întrebare referitoare la posibilitatea revenirii sale la echipa roș-albastră.

Gigi Becali a explicat de ce ezită Florin Tănase pentru moment să revină la FCSB

„Văd că apar tot felul de informații prin presă. Dar deocamdată eu cred că este devreme să discutăm despre transferul la FCSB, pentru că nici n-a început perioada de transferuri. Lucrurile sunt așa cum le știți și voi, nu s-a schimbat nimic. O să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă, mai este timp”, a spus Florin Tănase, potrivit prosport.ro.

La scurt timp, Gigi Becali a fost întrebat în legătură cu această chestiune și a oferit două posibile explicații pentru această poziționare a fotbalistului despre care se știe foarte bine că are o relație foarte apropiată cu patronul de la FCSB.

În primul rând, omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că fusese anterior rugat de jucător să nu vorbească în spațiul public despre faptul că ei doi ar avea o înțelegere, ceea ce finanțatorul campioanei nu a respectat.

Fotbalistul ar aștepta în continuare o ofertă mai bună din străinătate

De asemenea, finanțatorul clubului roș-albastru, pe lângă faptul că și-a manifestat din nou convingerea legată de faptul că Florin Tănase se va întoarce până la urmă la FCSB în această vară, a mai spus și că acesta așteaptă în prezent o ofertă mai bună din străinătate și din acest motiv ar ezita de fapt să semneze înțelegerea cu noua campioană a României.

„Tănase mi-a spus mie să nu vorbesc și probabil a zis ce vrea el, eu spun ce cred eu, el spune ce vrea el. Eu cred că o să fie la noi, așa cred, el nu spune asta pentru că încă mai caută un transfer mai bun, dar eu cred că o să fie la noi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

În cadrul aceleiași intervenții telefonice, Gigi Becali a mai spus și că va investi masiv în perioada următoare pentru aduceri de jucători cu scopul de a forța intrarea în faza principală din Liga Campionilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare