Gigi Becali a auzit ce a spus Gabi Balint și a intrat în direct pentru a-l contra! Ce i-a transmis patronul de la FCSB

Gigi Becali a simțit nevoia să îl contrazică pe Gabi Balint, la scurt timp după ce fostul mare fotbalist al Stelei a făcut o predicție legată de parcursul celor de la FCSB în preliminariile sezonului viitor de Liga Campionilor.

Concret, el a spus că nu vede cum ar putea campioana României să ajungă în faza principală din cea mai importantă competiție continentală la nivel de cluburi.

Gigi Becali l-a contrazis pe Gabi Balint și a spus din nou că FCSB va ajunge în sezonul viitor în faza principală din Liga Campionilor

În stilul său caracteristic, omul de afaceri din Pipera și-a manifestat convingerea legată de faptul că echipa sa îi va demonstra lui Balint că nu are dreptate în legătură cu această chestiune.

Totuși, pe de altă parte, Becali a admis și că există o șansă ca optimismul său să se dovedească nerealist, iar lucrurile să nu stea exact așa cum își imaginează el în acest moment.

„Asta eu vreau! Și eu vă spun un lucru. Alta e credința, alta e realitatea. Realitatea e la mijloc, nu cum spune domnul Balint, nu cum spun eu. Eu spun pentru că am foarte mare credință și intuiesc asta.

Domnul Balint greșește. Când o să vadă Champions League, ce o să zică după aia? O să vedeți că o să fim în grupele de Champions League. Să vedem ce o să zică. Nu am nevoie de laudă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

De ce crede finanțatorul campioanei României că aceasta va reuși să facă o figură frumoasă în sezonul viitor de cupe europene

Anterior în cadrul aceleiași intervenții telefonice, patronul de la FCSB a explicat pe ce se bazează optimismul său cu privire la parcursul european al echipei sale din sezonul viitor:

„E posibil, nu știu, așa cred eu, e posibil să fim foarte tari cum e posibil și să nu fim. Adică să facem un test cu echipele din cupele europene.

E posibil să avem o surpriză, să fim foarte buni. Valoarea echipei este valoarea echipei care avea 13 puncte după trei etape din play-off. Stai să vedem. Și Farul a avut, când se numea Viitorul, a avut un culoar extraordinar, și CFR-ul a avut un culoar extraordinar pe ruta campioanelor, dar nu au avut noroc și nu au avut valoare.

Hai să avem totuși o speranță, hai să sperăm. S-a întâmplat că a fost altă strategie, ne interesa campionatul, acum o să fie două echipe la FCSB, să poată să ducă și campionatul, și cupele europene”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare