Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din Champions League: „Nu are nimeni voie să îmi spună asta!”

Gigi Becali a oferit un punct de vedere la scurt timp după ce s-a aflat că FCSB urmează să se dueleze în primul tur preliminar din Champions League cu Virtus, campioana din San Marino, cel mai facil adversar posibil pentru gruparea roș-albastră în această fază a competiției.

Așa cum era și firesc să se întâmple, finanțatorul campioanei României a transmis că nu are emoții înaintea acestei duble manșe, situație care s-ar fi petrecut indiferent de adversara din acest prim tur.

Gigi Becali, reacție așteptată după ce FCSB a picat cu Virtus din San Marino în primul tur preliminar din sezonul viitor de Champions League

De asemenea, omul de afaceri din Pipera a reiterat faptul că în prezent nu este interesat decât la accederea în faza principală din cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi și, în plus, a subliniat că nici nu vrea să audă despre posibilitatea ca echipa sa să își continue parcursul european din stagiunea viitoare într-una dintre celelalte două competiții continentale, Europa League și Conference League.

În aceeași notă, Gigi Becali a explicat că singurul motiv pentru care a dorit foarte mult ca FCSB să câștige titlul de campioană în Superliga în sezonul trecut este reprezentat de dorința încasării unor sume importante, ca urmare a unei eventuale accederi în faza principală din UEFA Champions League.

„Mergem să câștigăm, nu mergem la antrenament. Primul tur nici nu vreau să îl consider. Acum că Dumnezeu a făcut și am căzut mai ușor decât credeam, e și mai bine. Emoții nu aveam în primul tur. Dacă te bați un an de zile să iei campionatul, crezi că eu mă bat ca să iau trofeul? Eu mă bat ca să mă duc în Liga Campionilor. Păi da, pentru banii de la UEFA, pentru ăia mă bat. Dacă mă tem din primul tur, atunci nu mai are rost, că mai sunt încă trei tururi. Și atunci nu are rost, nu? La Champions League e 3 milioane victoria în grupe.

Nu are voie nimeni să îmi spună mie că dacă trecem de ăia după aia suntem în Europa League. Nimeni nu are voie să vorbească decât despre Champions League. Nu știu eu, eu zic că e greu, normal că e greu, e foarte greu, dar de aia am intrat în fotbal, să mă confrunt cu greu. Dacă stăm cu ușorul, atunci nu mai luăm bani”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare