Gigi Becali i-a decis viitorul lui Malcom Edjouma! Bari a decis să nu-l cumpere definitiv pe francez

În vârstă de 27 de ani, Malcom Edjouma urmează să revină la FCSB, după împrumutul de un sezon în Italia, la Bari.

Malcom Edjouma nu mai pleacă de la FCSB

Chiar dacă echipa sa a reușit să evite retrogradarea în Serie C, Malcom Edjouma nu va mai fi păstrat de italieni. Mijlocașul FCSB-ului a jucat destul de rar în Peninsulă, iar oficialii clubului nu sunt dispuși să achite 600.000 de euro pentru o mutare definitivă a fotbalistului pe San Nicola.

Astfel, Malcom Edjouma va fi nevoit să revină la FCSB, iar Gigi Becali a anunțat ce urmează pentru mijlocaș. Acesta nu va mai fi cedat la o altă formație și va fi utilizat într-o altă zonă a terenului decât cea de închizător, asta deoarece afaceristul din Pipera consideră că pierde mingea prea mult.

„Malcom Edjouma, când va veni, va juca poziţia lui Olaru. El nu va mai juca închizător pentru că pierde mingea. Va juca doar în locul lui Darius Olaru şi în locul lui Florin Tănase. Jocul nostru va fi doar 4-2-3-1”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Malcom Edjouma, așteptat înapoi la FCSB

Bari l-a împrumutat pe mijlocașul francez contra sumei de 300 de mii de euro. Potrivit Gsp, italienii nu vor să îi trimită lui Gigi Becali și suma de 600 de mii de euro, astfel că Malcom Edjouma va reveni la FCSB, lucru confirmat inclusiv de Mihai Stoica.

750 de mii de euro este cota lui Edjoumma, conform Transfermarkt.

„Nu am mai vorbit cu Edjouma, l-am lăsat să termine campionatul şi îi vom trimite programul echipei. Îl vom adăuga pe grupul jucătorilor şi va primi programul, programul de vacanţă şi data reunirii. Omul era acolo, era la altă echipă, ce să-i spun?”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare