Gigi Becali, fără milă față de Daniel Niculae: „Să plătească! Nu mă interesează”

Gigi Becali nu a arătat milă pentru Daniel Niculae, în contextul momentelor delicate pe care le traversează președintele de la Rapid în aceste ore.

După cum se știe deja destul de bine, fostul atacant a ajuns în atenția procurorilor DIICOT într-un dosar în care este suspectat că i-ar fi ajutat pe suporterii echipei giuleștene să introducă materiale pirotehnice pe stadion la diferite meciuri.

Gigi Becali cere ca Daniel Niculae să fie pedepsit conform legii, în cazul în care va fi găsit vinovat!

Oficialul clubului alb-vișiniu s-a prezentat în cursul zilei de joi la Poliție, acolo unde a dat declarații, iar ulterior i s-a permis să plece. De notat că procurorul care instrumentează cazul nu a dispus vreo măsură în ceea ce îl privește pe Daniel Niculae, el având în prezent inclusiv dreptul de a părăsi țara dacă dorește.

Întrebat în legătură cu acest subiect, Gigi Becali a spus că este inadmisibil ca un președinte de club să se preteze la o asemenea faptă, care în cazul lui Niculae nu este încă dovedită, și a ținut să transmită că acesta trebuie să fie pedepsit conform legii, bineînțeles, în cazul în care va fi găsit vinovat.

„Nu mă interesează! Cine greșește, să plătească! Nu mă întrebați pe mine. Dar nu mă interesază. Cum să faci așa ceva ca președinte?!”, a spus Gigi Becali, potrivit playsport.ro.

Există riscul ca fostul atacant să își piardă funcția de președinte la Rapid?

Întrebat în legătură cu acest scenariu, Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului din Giulești, a spus că nu se gândește pentru moment la o astfel de posibilitate și că are nevoie să intre în posesia mai multor detalii referitoare la această speță pentru a putea formula un punct de vedere.

„(n.r. V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a spus Dan Șucu, potrivit as.ro.

În paralel, la audieri au fost chemați și mai mulți suporteri ai Rapidului, presupușii beneficiari ai serviciului, încă nedovedit, făcut de Daniel Niculae, în sensul facilitării introducerii diferitelor materiale pirotehnice pe stadionul din Giulești.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare