Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Ion Crăciunescu: „De ce ne luăm la mișto?”

Gigi Becali s-a simțit ironizat de o replică pe care i-a adresat-o Ion Crăciunescu în cadrul unei intervenții telefonice pe care patronul de la FCSB a avut-o la o emisiune televizată.

După ce l-a auzit pe omul de afaceri din Pipera anunțând mutări spectaculoase pe piața transferurilor în viitorul apropiat, fostul arbitru FIFA l-a întrebat pe acesta „Un antrenor când aduceți?”.

Gigi Becali a fost deranjat de o ironie făcută de Ion Crăciunescu la adresa lui Elias Charalambous

Finanțatorul clubului roș-albastru nu a gustat ironia și a avut o reacție în consecință. În plus, el a ținut să îi transmită lui Ion Crăciunescu faptul că, prin câștigarea campionatului în acest sezon, Elias Charalambous a demonstrat că în prezent este cel mai bun antrenor din Superliga.

„Dacă ne luăm la mișto… Păi de ce ne luăm la mișto? Păi da’ mă respecți, dar trebuie să respecți și oamenii mei, omul ăla a ieșit antrenorul numărul 1 al României. Eu sunt cel mai bun antrenor al României! Eu habar n-am, eu nu știu antrenorat, am și eu intuiția stăpânului, atât”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

După cum s-a notat și anterior, acest moment s-a petrecut imediat după ce Gigi Becali a anunțat ce planuri are pe piața transferurilor în perioada imediat următoare:

Ce planuri are patronul de la FCSB pe piața transferurilor

„(n.r. dacă vrea să aducă un golgheter din Africa de Sud) Nu. (n.r. dacă vrea să aducă un fundaș stânga din Africa de Sud) Nu. (…) Așteptați o săptămână, două, înainte să plece echipa în cantonament se vor mai face trei transferuri sau patru. E posibil, nu știu, așa cred eu, e posibil să fim foarte tari cum e posibil și să nu fim. Adică să facem un test cu echipele din cupele europene.

E posibil să avem o surpriză, să fim foarte buni. Valoarea echipei este valoarea echipei care avea 13 puncte după trei etape din play-off. Stai să vedem. Și Farul a avut, când se numea Viitorul, a avut un culoar extraordinar, și CFR-ul a avut un culoar extraordinar pe ruta campioanelor, dar nu au avut noroc și nu au avut valoare.

(…) Hai să avem totuși o speranță, hai să sperăm. S-a întâmplat că a fost altă strategie, ne interesa campionatul, acum o să fie două echipe la FCSB, să poată să ducă și campionatul, și cupele europene. Sută la sută vor veni doi atacanți, a, nu, vârf va veni unul, poate doi. Dacă am luat un jucător, cred în el, eu cred și în Popa, e posibil să fie Popa, e posibil să fie atacantul pe care îl voi lua, unul sau doi, să vedem. O să investesc probabil încă 4-5 milioane, o să mai aduc jucători, nu cu salarii, transferuri. Eu nu pun niciodată salariul când cumpăr un jucător”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare