Mihai Pintilii a explicat cum a ajuns să se înţeleagă atât de bine cu Elias Charalambous. Secretul prin care FCSB a câştigat campionatul

Chiar dacă Gigi Becali s-a implicat la FCSB din toate punctele de vedere în sezonul în care echipa a câştigat campionatul, mai mulţi specialişti din fotbalul românesc au admis că antrenorii de pe bancă, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, au avut şi ei rolul lor important.

Cei doi tehnicieni au colaborat perfect şi au ajuns să se împrietenească.

Pintilii, despre secretul succesului la FCSB

Mihai Pintilii (39 de ani) a dezvăluit că antrenorul cipriot s-a acomodat rapid la FCSB, iar chimia dintre ei a contat foarte mult în rezultatele bune ale roş-albaştrilor.

Eu nu am avut nicio problemă cu el (n.r. Elias Charalambous) și nici el cu mine. Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo. Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect.

Ai văzut, uneori, când vezi pe cineva, simți că nu ești pe aceeași lungime de undă sau nu te place. Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru! El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem așa (împreunează degetele)…

Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă”, a spus Mihai Pintilii pentru ”Un Podcast”.

Mihai Stoica, în vacanţă cu antrenorii

Trei oameni importanţi din staff-ul şi conducerea FCSB-ului au mers să sărbătorească împreună câştigarea titlului. Roş-albaştrii au triumfat în Superligă după o aşteptare de 9 ani.

Mihai Stoica, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au plecat împreună în concediu. Cei trei au mers acasă la antrenorul principal, în Cipru.

Colaboratorii lui Gigi Becali s-au destins într-o plimbare pe mare, cu yacht-ul. Însoţiţi şi de alţi prieteni, oficialii FCSB s-au pozat cu zâmbetul pe buze şi cu ochelari de soare la ochi.

Mihai Stoica a povestit şi cum se înţeleg cei doi antrenori, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, cu vestiarul FCSB-ului.

„În momentul în care tu vorbeşti aceeaşi limbă e uşor să ai chimie. Coman nu vorbeşte engleză încă, dar îl iubeşte pe Elias. Asta e o calitate (n.r. cea umană) pe care o ai sau nu o ai. Te naşti cu ea. Elias este un workaholic.

Unii n-au înţeles. Pintilii vorbeşte româneşte (n.r. cu jucătorii). E normal. Înainte de a începe antrenamentul, el explică jucătorilor ce au de făcut, iar celor care nu vorbesc deloc limba română, le traduce Elias sau le traduce Cătălin Făiniş, ofiţerul de presă, sau eu, dacă sunt prin preajmă.

Dar ei au lucrat împreună tot timpul (n.r. Charalambous şi Pintilii). Pinti a avut de învăţat de la Elias. Şi asta e o chestie care pe mine m-a bucurat enorm. L-am văzut pe Pinti foarte dornic să înveţe”, a povestit preşedintele CA de la FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare