Gică Hagi a făcut anunțul despre transferul lui Denis Alibec la Farul! Fotbalistul a refuzat să meargă la FCSB

Denis Alibec (32 de ani) are șanse minime să mai continue în Qatar, la formația Muaither SC, iar de situația atacantului vor să profite FCSB și Farul.

Denis Alibec vrea să continue în străinătate

Dorit insistent de Gigi Becali înapoi la FCSB, Denis Alibec a refuzat-o categoric pe campioana României și a spus că în România va mai juca doar la Farul. Întrebat despre transferul atacantului la malul mării, Gică Hagi a recunoscut că a avut o discuție cu acesta, însă prioritatea fotbalistului este să mai prindă un contract în străinătate, însă totul se va decide după turneul final din Germania.

Am vorbit cu Alibec, vrea să rămână în afară în primul rând, apoi vom vedea. Are Campionatul European în față, să se gândească acolo și apoi vom vedea. La noi e ușa deschisă, dacă el își dorește, are ușa deschisă și găsim soluții. Avem o echipă talentată, nu degeaba ajungi la EURO, trebuie să alerge de două ori mai mult fără mingea”, a spus Gică Hagi.

Denis Alibec, alături de George Pușcaș, Denis Drăguș și Daniel Bîrligea sunt atacanții României la EURO 2024.

Denis Alibec nu vrea să revină la FCSB

Printre acestea se regăsesc inclusiv FCSB și Farul, iar Gigi Becali a visat la repatrierea atacantului în această vară. Cu toate acestea, Denis Alibec a refuzat un transfer la campioana României și a dezvăluit că în țară va mai lucra doar sub comanda lui Gică Hagi, cel care i-a relansat cariera de câte ori a avut ocazia.

Totodată, Denis Alibec l-a îndrumat pe Louis Munteanu să nu vină la FCSB, ci să revină în Italia, la Fiorentina.

Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în țară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate„, a spus Denis Alibec, potrivit AS.ro.

Reamintim că Denis Alibec a plecat cu scandal de la FCSB. În 2018, Gigi Becali îl numea obraznic pe atacant și spunea că a stricat toată echipa, iar mai apoi îl punea liber de contract.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare