Giani Kiriță, ieșire dură după ce Dinamo a reușit să câștige barajul! „Ți-am spus încă de la jumătatea turului că va fi un dezastru”

Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, scorul general de 2-0 (2-0 în tur şi 0-0 în retur). Evoluția „câinilor” nu a fost deloc plăcută pentru Giani Kiriță, iar acesta a răbufnit.

Giani Kiriță, „Mi-e rușine să mai spun ceva”

În prima manșă a barajului, disputată pe Arena Națională, Dinamo a învins cu 2-0 în fața „ciucanilor”. Jucătorul decisiv a fost atacantul de bandă, Denis Politic, care a marcat ambele goluri.

Însă, meciul din retur a fost unul de care toți dinamoviștii au fost dezamăgiți total. Chiar dacă au reușit să obțină un rezultat pozitiv, evoluția jucătorilor a fost una foarte slabă.

Fostul jucător al lui Dinamo, Giani Kiriță, nu s-a ferit să atace dur tot ce se petrece la echipa din Ștefan Cel Mare.

„Efectiv mi-e rușine! Ăsta e cuvântul… Mi-e rușine să mai comentez asemenea meciuri. Ți-o spun la modul cel mai sincer. Cu toate că nu mai am nicio treabă, doar faptul că am jucat acolo și am câștigat niște trofee cu o generație de excepție. Mi-e rușine când văd ceea ce e în continuare la Dinamo.

Bine că s-a terminat… S-a terminat dezastruos, cum am anticipat de foarte mult timp. Ți-am spus încă de la jumătatea turului că va fi un dezastru, că trebuie schimbat totul, că trebuie aduși jucători pentru nivelul lui Dinamo. Și uite că asta s-a întâmplat. Mi-e rușine să mai spun ceva.

Dinamo nici măcar nu trebuia să ajungă aici. Nu mai spun de ultimul meci, ăsta cu Csikszereda. Dinamo trebuia să rămână în SuperLiga fără să dea baraj, măcar ăsta trebuia să fi fost obiectivul când a intrat în prima ligă. Dacă oamenii care conduc Dinamo așa au gândit-o, ăștia suntem la momentul actual. Și nu poate să mă contrazică absolut nimeni.” a declarat fostul atacant al alb-roșilor.

Edgar Ie, dat afară de la Dinamo

Ionel Dănciulescu şi Florin Prunea au criticat campania de transferuri şi salariile mari oferire de club, fără o justificare sportivă. Cel luat în colimator este Edgar Ie, despre care „Danciu” ştie că ar avea un salariu lunar de 24.000 euro.

Fundaşul din Bissau-Guinea este şi primul jucător, practic, dat afară de Dinamo. Apărătorului îi expiră contractul la 30 iunie, dar nu-i va fi înnoit.

„Dacă discutăm despre oportunitatea acestui transfer (n.r. al lui Edgar Ie), trebuie să recunoaștem că nu a fost un transfer reușit. Sunt opt jucători care termină contractele. Dennis Politic mai are contract. Edgar Ie, nu.” a declarat Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare