Jucătorul anunţat că pleacă de la Dinamo, chiar după barajul cu Csikszereda. Practic, l-au dat afară!

Dinamo a făcut un sezon slab în Superligă şi s-a salvat de la retrogradare numai după ce a disputat un baraj contra celor de la Csikszereda, pe care l-au câştigat cu 2-0.

Dacă oamenii din club au considerat menţinerea în prima ligă drept o reuşită, dinamoviştii din afară au văzut totul ca pe un eşec.

Edgar Ie, dat afară de la Dinamo

De exemplu, Ionel Dănciulescu şi Florin Prunea au criticat campania de transferuri şi salariile mari oferire de club, fără o justificare sportivă. Cel luat în colimator este Edgar Ie, despre care „Danciu” ştie că ar avea un salariu lunar de 24.000 euro.

Fundaşul din Bissau-Guinea este şi primul jucător, practic, dat afară de Dinamo. Apărătorului îi expiră contractul la 30 iunie, dar nu-i va fi înnoit.

Stoperul de 30 de ani a bifat doar cinci apariții pentru Dinamo, ultima dintre acestea tocmai pe 1 aprilie. Administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, a confirmat că sunt opt jucători aflați la final de contract, printre care și Edgar Ie.

„Dacă discutăm despre oportunitatea acestui transfer (n.r. al lui Edgar Ie), trebuie să recunoaștem că nu a fost un transfer reușit. Sunt opt jucători care termină contractele. Dennis Politic mai are contract. Edgar Ie, nu”, a spus Andrei Nicolescu la Digisport.

Cine plăteşte salariul lui Edgar Ie

Ionel Dănciulescu a numit și câțiva jucători de care Dinamo ar trebui să scape.

”Aici mai trebuie să plece și niște jucători. Edgar Ie, ce facem cu el, la peste 20.000 de euro salariu lunar? Vreo 6 jucători care trebuie să plece îi văd aici pe bancă.

Neluț Roșu la fel, nu cred că va mai rămâne. Dani Iglesias este într-un regres enorm. Eu cred că ar trebui să plece 7-8 jucători. Selmani, atacantul, nu a confirmat deloc.

În iarnă s-au făcut investiții extraordinar de mari. Dă-mi voie să spun, pentru că eu cunosc lucrul acesta… Edgar Ie este un jucător care are peste 24.000 de euro la Dinamo, iar asta o spun din sursă sigură: 18.000 îi are pe contract și restul din Red&White.

Sunt și alți jucători plătiți cu sume importante. Sunt și alții cu 12-15.000 + bonusuri de performanță, era un buget de play-off, sunt niște bani, n-ar fi trebuit să avem emoțiile pe care le-am avut pe acest final de sezon”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Radio Dinamo 1948.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare