Ghinion teribil pentru Eduard Radaslavescu! A ratat ocazia de a-l convinge pe Gigi Becali, după ce a părăsit terenul accidentat, la doar 10 minute după ce a fost introdus

Eduard Radaslavescu a ratat o șansă importantă de a-i dovedi lui Gigi Becali că se poate baza pe el pe viitor, după ce a părăsit terenul după doar circa 10 minute în meciul jucat de FCSB pe Arena Națională cu Petrolul Ploiești, în cadrul etapei cu numărul 29 din acest sezon regulat de Superliga.

Tânărul mijlocaș central a început, ca de obicei, și această partidă doar pe banca de rezerve, dar a fost introdus pe teren la pauză de Elias Charalambous în locul lui Octavian Popescu, în baza regulii sub 21 de ani.

Eduard Radaslavescu a ieșit accidentat de pe teren în meciul FCSB – Petrolul, la doar 10 minute după ce a fost introdus

Însă, din păcate pentru el, după doar circa 10 minute, mai exact în minutul 57, a fost nevoit să fie scos de pe teren din cauza unor probleme medicale. În locul său, tot prin prisma enunțată anterior, a intrat Andrei Pandele, în vârstă de 20 de ani.

Astfel, fotbalistul crescut de Academia Gheorghe Hagi nu a avut ocazia de a-i demonstra patronului de la FCSB că merită să primească mai mult credit pe viitor.

Recent, după egalul cu Farul de pe Arena Națională, scor 1-1, Gigi Becali a spus că, deși a fost dezamăgit de jocul prestat de Eduard Radaslavescu în acea partidă, totuși încă mai are încredere că tânărul mijlocaș are capacitatea de a progresa și de a deveni un jucător important pe termen mediu și chiar lung.

„Ce fotbal să faci cu Radaslavescu? Bă, scapi singur, dă, mă, la poartă, dă gol! Dai pasă? Ce pasă, mă? Dă șut la poartă și rupe plasa. Altădată, când a trebuit să dea pasă, nu a dat și s-au supărat ăștia (n.r – colegii) pe el. Acum i-a rămas în cap aia. Eu tot mai cred în Radaslavescu. Cred pentru că e copil încă. N-a jucat. Stai să joace! Eu tot mai cred în el”, a spus atunci Gigi Becali, la Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare