Elias Charalambous, fascinat de „legenda” Mihai Pintilii: „Este mâna mea dreaptă și o persoană specială”

Elias Charalambous s-a arătat „fascinat” de Mihai Pintilii, secundul său de facto, care însă în acte îndeplinește în prezent rolul de delegat la FCSB, întrucât nu deține încă licențele necesare, nici măcar pentru a fi „al doilea” antrenor.

După cum se știe deja destul de bine, fostul mijlocaș defensiv a îndeplinit chiar rolul de principal la echipa roș-albastră pentru o anumită perioadă în sezonul trecut, dar s-a renunțat la această idee după un conflict aprig între oficialii vicecampioanei României și reprezentanții Școlii Federale de Antrenori, iar ulterior a fost numit în această funcție tehnicianul cipriot.

Elias Charalambous, dezamăgit că nu îl va avea alături pe Mihai Pintilii la meciul FCSB – Petrolul

Pintilii a fost eliminat în finalul primei reprize a meciului câștigat de FCSB în etapa trecută în deplasare cu FC Voluntari, scor 2-1, și prin urmare nu are dreptul de a sta pe banca tehnică la partida cu Petrolul de pe Arena Națională, de duminică seară.

În cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu „lupii galbeni”, Elias Charalambous a fost întrebat și despre această situație și s-a arătat, așa cum era de așteptat, dezamăgit de faptul că nu îl poate avea alături pe colaboratorul său.

Pinti (n.r. Mihai Pintilii) este mâna mea dreaptă și este o persoană specială pentru mine. Este un băiat care m-a ajutat încă din prima zi în care am ajuns aici. Mi-aș fi dori să îl am pe Pinti alături de mine, dar astea sunt regulile”, a spus antrenorul de la FCSB.

Antrenorul echipei roș-albastre consideră că al său colaborator este o „legendă”

La finalul partidei de la Voluntari, antrenorul cipriot, întrebat în legătură cu eliminarea lui Pintilii, a spus că acesta este o „legendă” și că ar trebui, prin prisma aceasta, să aibă parte de mai mult respect în astfel de situații.

„În primul rând, felicitări jucătorilor. Am spus înainte de meci că va fi o partidă dificilă, în prima parte nu am intrat așa cum trebuia, am primit gol. Am vorbit la pauză cu jucătorii să schimbăm câte ceva, au făcut-o foarte bine, au devenit mult mai agresivi, atitudinea s-a schimbat.

În prima repriză, totul a fost aproape despre atitudine. Lipsa de agresivitate a fost cea mai mare problemă, lucrurile s-au schimbat total în a doua repriză. Avem nevoie de astfel de jucători, care fac diferența. Trebuie să ne refacem, urmează un alt meci tare.

Felicitări jucătorilor, mulțumiri suporterilor. Toate schimbările au fost bune. Mulți dintre jucătorii care intră de pe bancă schimbă jocul. A fost o discuție, nu știu exact. Arbitrul a decis, știm cu toții că Pinti este o legendă în România, trebuie să fie respectat, dar și arbitrii trebuie să fie respectați. A cerut să fie respectat. Vrem să împărțim această victorie cu Pantea.

(n.r. despre meciul de etapa viitoare cu Petrolul) Un meci foarte dificil, ca toate jocurile. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel pentru a câștiga fiecare meci”, a declarat Elias Charalambous atunci, la flash-interviu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare