Gestul elegant prin care Dan Șucu uluiește lumea fotbalului. „Au fost meciuri în care noi am fost avantajați”

Dan Șucu încearcă să se țină departe de scandalurile din fotbal și evită elegant orice dispută. Acționarul echipei Rapid a fost întrebat într-o emisiune dacă are ceva de spus despre cele două lovituri de la 11 metri pe care formația lui ar fi trebuit să le primească la Craiova. A spus că nu vrea să abordeze acest subiect pentru că și trupa lui Cristiano Bergodi a primit „cadouri” din partea arbitrilor.

Dan Șucu, dribling elegant pe subiectul arbitrajelor

Dan Șucu și-a făcut cruce și a zâmbit încântat la finalul partidei CS Universitatea Craiova – Rapid 1-1, din etapa cu numărul 29 din SuperLiga României. Gestul i-a surprins pe analiștii din studiourile de televiziune, care se așteptau ca patronul clubului din Giulești să fie bucuros doar la victorie, în tentativa de a ajunge cât mai aproape de FCSB. Acum între cele două echipe sunt 12 puncte, înaintea meciului direct, programat sâmbătă.

Și nu a fost singurul moment în care Dan Șucu a surprins. Specialiștii în arbitraj i-au transmis că echipa lui ar fi trebuit să beneficieze de două lovituri de la 11 metri, în meciul din Bănie. Omul de afaceri a avut o reacție surprinzătoare.

„Au fost alte meciuri în care, poate, noi am fost avantajaţi, în care deciziile de arbitraj au fost în favoarea noastră, iar adversarilor nu le-a picat bine. În niciun caz nu mă apuc acum să fac un caz din asta.

V-am spus, asta este balanţa, ăsta este fotbalul, un joc viu în care se pot întâmpla multe. Poate şi noi am fost avantajaţi la un anumit moment. A venit şi seara de ieri, când clar am fost dezavantajaţi, dar ăsta este fotbalul, mergem mai departe.

Evident, dacă am fi marcat, erau şanse să câştigăm partida, dar nu vreau să ne uităm înapoi şi nu vreau să intru în detalii, n-o să mă auziţi că o să critic arbitri. Politica Rapidului n-a fost niciodată de a avea ieşiri permanent împotriva arbitrajului, de a critica permanent arbitrajul, din contră”, a declarat Dan Șucu la Fanatik.

Dan Șucu: „Am aflat că am avut două penalty-uri”

Patronul echipei din Giulești a spus și că nu vrea să comenteze deciziile luate de cei care conduc meciurile pentru că nu se pricepe la arbitraj.

„S-a conturat ideea clară că am avut două penalty-uri pe care brigada de arbitri nu le-a acordat Rapidului. Sunt două penalty-uri evidente, dar nu o să mă vedeţi pe mine că intru în prea multe amănunte, nu este de competenţa mea.

Nu vreau să intru în probleme tehnice, nu am specializarea necesară, iar eu în calitate de patron trebuie să mă ocup de altceva, în niciun caz să duc războaie în numele clubului Rapid cu arbitri”, a mai spus omul de afaceri.

Dan Șucu a spus din nou că își dorește foarte ca Rapid să câștige meciul cu FCSB, programat sâmbătă pe Arena Națională. Duelul se va desfășura în etapa cu numărul 30 din sezonul regulat, iar pentru giuleșteni este una dintre ultimele șanse pentru a rămâne în lupta pentru titlu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare