George Pușcaș, prioritatea unui club din Champions League! Atacantul vrea să-și relanseze cariera din noul sezon

În vârstă de 28 de ani, George Pușcaș are șanse minime să continue la Genoa și este dorit insistent de un club care va evolua în preliminariile Champions League.

Apoel Nicosia insistă pentru George Pușcaș

Prezent la turneul final din Germania, George Pușcaș nu a fost titularizat în niciun meci de la EURO 2024. Mai mult, fotbalistul nu mai este dorit nici de Genoa, iar Gazzetta dello Sport a anunțat că atacantul român este o prioritate pentru Apoel Nicosia în această vară.

Au existat discuții despre un eventual transfer încă din perioada turneului final din Germania, iar George Pușcaș va trebui să aleagă în următoarele săptămâni dacă va dori să evolueze în Cipru. Apoel Nicosia se află în căutarea unui număr 9 de meserie, iar românul este pe placul celor din club.

România, Italia și Anglia sunt țările unde a evoluat până acum George Pușcaș în cariera sa. În această perioadă, atacantul român se află acasă, la Oradea, și se bucură de zilele libere alături de familia sa.

George Pușcaș pleacă de la Genoa

George Pușcaș s-a aflat în lotul convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024, însă atacantul nu a fost titularizat în niciunul dintre cele trei jocuri din faza grupelor. A evoluat 16 minute cu Ucraina, 24 de minute cu Slovacia și a rămas pe bancă în partidele cu Belgia și Olanda.

George Pușcaș este unul dintre jucătorii care au dominat piața plecărilor de la Genoa în ultima vreme. Atacantul, care s-a întors din împrumutul său de la Bari, nu face parte din planurile lui Gilardino și trebuie să-și găsească un loc unde să se stabilească din noul sezon.

Pușcaș a sperat și speră în continuare că vitrina EURO 2024, competiția la care participă cu România, va fi benefică în acest sens, dar până acum fotbalistul a început de pe bancă în toate meciurile și a intrat de două ori pe teren.

Acum, naționala României va înfrunta Olanda în optimile de finală și, cine știe, poate fostul jucător de la Reading s-ar putea dovedi decisiv în această fază a competiției. Între timp, au apărut primele mișcări de transfer în jurul lui George Pușcaș„, au notat italienii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare