Fotografia care a declanșat un scandal uriaș. Andrei Nicolescu și Vali Moraru s-au certat în direct, fanii lui Dinamo „au luat foc”

Dinamo a pierdut cu 4-0 meciul cu CFR Cluj din etapa cu numărul 27, iar la final administratorul special al clubului a dat vina pe arbitraj. Andrei Nicolescu a intrat în direct la Digi Sport și a avut un dialog încins cu jurnalistul Vali Moraru. Conflictul dintre cei doi a pornit după ce în spațiul online a apărut o imagine în care acționarul majoritar al Red&White, companie care deține clubul, își face poze cu vitrina de trofee a gazdelor.

Scandal în direct. Andrei Nicolescu și Vali Moraru, dialog încins

Dinamo trăiește din nou periculos. „Câinii” au pierdut cu 4-0 duelul cu CFR Cluj, iar la finalul acestei rundei cu numărul 27 riscă să ajungă la opt puncte de locul de baraj. Andrei Nicolescu a fost furios la finalul partidei și a dat vina pe arbitraj, considerând că echipa pe care o conduce a fost din nou victima unor erori foarte mari.

Oficialul lui Dinamo s-a confruntat în intervenția de la Digi Sport și cu o altă problemă. În spațiul online a apărut o imagine în care Andrei Nicolescu îi face o poză lui Eugen Voicu, acționarul majoritar al Red&White, compania care deține clubul din Ștefan cel Mare, lângă vitrina de trofee a celor de la CFR Cluj. Nicolescu s-a contrat dur cu Vali Moraru pe această temă și a spus că Voicu a vrut să se fotografieze doar cu trofeul Cupei României pe al cărei soclu este încrustat și numele echipei Dinamo.

Nicolescu: „De ce pare incredibilă [poza]? Ce s-a întâmplat? Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu Cupa României. Scria pe ea și Dinamo București. E doar o fotografie, nu știu cum o interpretați…”
Moraru: „E vorba despre doi oficiali ai lui Dinamo care își fac fotografii cu vitrina lui CFR Cluj”
Nicolescu: „Nu vorbiți la plural! Eu doar i-am făcut poză lui Eugen Voicu”
Moraru: „Bun, nu își fac. Unul îi face celuilalt. Nu i-ați spus domnului Voicu că nu e ok?”
Nicolescu: „Am vorbit despre asta, a vrut să facă o poză și i-am făcut o poză. Nu cred că ăsta este subiectul serii. Poate maniera de arbitraj până în minutul 60 ar trebui comentată”
Moraru: „Care a fost maniera de arbitraj?”
Nicolescu: „Văd că sunteți foarte relaxați acolo…” (n.r. legat de râsetele din studio)
Moraru: „Eu nu sunt relaxat. Sunt indignat că un oficial al lui Dinamo dă vina pe maniera de arbitraj după un astfel de meci”
Nicolescu: „Noi și CFR Cluj suntem în două lupte diferite. Până în minutul 60 mi se pare că terenul s-a înclinat. Când primești mici imbolduri, meciul merge într-o anumită direcție. Am jucat fără 5 titulari, nu cred că CFR Cluj mai avea nevoie de ajutor. Totul pornește de la acea decizie de la primul gol”
Moraru: „Vreți să vorbim despre faza primului gol?”
Nicolescu: „Dacă dumneavoastră vi s-a părut că n-a fost… Au trecut 7 secunde de la avantaj până la schimbarea posesiei”.
Moraru: „Să lăsăm specialiștii să vorbească despre fază. Să discutăm despre manieră”
Nicolescu: „Mie mi se pare că toate deciziile au fost puțin aplicate până în minutul 60. Mi se pare o delegare neinspirată. Un arbitru apăsat de greutatea dealurilor de la Cluj. Nu știu dacă a fost influențat…”.

Momentul în care Andrei Nicolescu îi face poza lui Eugen Voicu. Sursa FOTO: as.ro

Fanii lui Dinamo, mesaje de revoltă pe rețelele sociale

Momentul a fost primit cu furie în tabăra fanilor lui Dinamo, care au ripostat violent pe rețelele sociale. Cei mai mulți au spus că este o dovadă că gruparea din „Ștefan cel Mare” nu este condusă de profesioniști.

„Jenant, pur și simplu jenant. Este un răspuns la situația actuală de la Dinamo”
„Cum să faci poze în halul ăsta, putea face cu trofeele lui Dinamo, erau mai multe. Dovadă de amatorism pură, oamenii nu știu încă la ce club sunt….!!!”
„Își fac toți cei din galeria noastră poze cu trofeele CFR?”
„Amatorism total la conducătorii noștri, rivalitate 0, ambiție 0, mentalitate 0. Prin gestul ăsta transmit că ei sunt ăia mici și CFR ăia mari, penibil… Așa nu o să ajungă sus niciodată…”
„Să le spună cineva ăstora că au 18 [trofee] acasă cu care pot face poze…”

Într-un dialog cu un suporter, Andrei Nicolescu a admis că nu a fost un gest „inspirat”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare