FOTO | Întâlnire de gradul zero pentru Simona Halep! Cu cine a luat cina sportiva din România

Simona Halep (32 de ani, locul 1136 WTA) continuă să lupte pentru statutul în clasamentul mondial, după ce a fost nevoită să o ia de la zero ca urmare a suspendării pentru dopaj.

Simona Halep s-a întâlnit cu Darren Cahill, fostul său antrenor

Halep nu a jucat vreun meci oficial timp de un an și jumătate, iar acest lucru a făcut ca fostul lider mondial să se prăbușească în clasamentul WTA. Tocmai din acest motiv, Simona a ratat prezența în cadrul mai multor turnee importante, chiar dacă dorința sa de a reveni pe terenul de tenis a fost una imensă.

Prin intermediul ultimei sale postări pe rețelele sociale, Simona Halep și-a bucurat fanii prin prezența lui Darren Cahill. Sportiva din România a obținut cele mai importante rezultate ale carierei sub comanda tehnicianului australian în perioadele 2015 – 2018, respectiv 2020 – 2021, iar cei doi au rămas în relații bune, în ciuda faptului că nu mai colaborează.

Fericit să petrec puțin timp cu acest super-om. Un antrenor grozav, dar un prieten și mai bun„, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Simona Halep nu merge la JO Paris 2024

Simona Halep nu poate acumula numărul necesar de puncte pentru a intra în Top 400 la nivel mondial până la data limită. Termenul este reprezentat de ziua de 10 iulie.

Pe lângă acest aspect, este esențial de precizat faptul că renumita jucătoare de tenis din România nu poate beneficia de un wild-card, întrucât regulile Jocurilor Olimpice sunt diferite față de cele ale competițiilor din circuitele WTA și ATP.

Potrivit freelancer-ului Daniel Radu, unul dintre cei mai buni jurnaliști în materie de tenis, care a folosit sistemul de calificare la Olimpiadă, Simona Halep mai poate acumula maximum 131 de puncte până la data de 10 iulie, insuficiente pentru o prezență „miraculoasă” la Paris.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare