FOTO | Imaginea zilei din Germania! Cum s-au îmbrăcat unii suporteri români, înaintea meciului cu Ucraina

România a început en-fanfare turneul final din Germania și a învins-o pe Ucraina, scor 3-0.

Tricoul cu Hagi a fost peste tot la Munchen

În fața a peste 30.000 de români, naționala lui Edi Iordănescu a marcat trei goluri și a trecut fără drept de apel de prima adversară din Germania. Tricolorii s-au simțit ca acasă la Munchen, iar la finalul meciului au sărbătorit împreună cu fanii.

Înaintea partidei, mai mulți români au atras atenția datorită modului în care au fost îmbracați. Concret, un grup format din aproximativ 10 bărbați au purtat câte un tricou cu Gică Hagi, din ediția specială a echipamentelor purtate de Generația de Aur.

Foto: Twitter

Gică Hagi: „Totul a fost perfect în seara asta”

Prezent în tribunele stadionului din Munchen, Gică Hagi l-a putut vedea în teren pe fiul său din minutul 62, atunci când Ianis Hagi a intrat în locul lui Dennis Man. Chiar și așa, „Regele” a fost extrem de bucuros la finalul meciului și a dat un verdict clar.

Hagi senior crede că România va obține o victorie și cu Belgia și se va califica în optimile de finală de la EURO 2024.

”Eu am declarat că o să luăm șase puncte în primele meciuri. E o victorie. Nimeni nu se aștepta să fie așa de clară. Echipa a jucat ce trebuie. Au făcut ce trebuie. Au câștigat un meci fenomenal. Totul a fost perfect în seara asta.

Hai să ne bucurăm de meciul acesta. E o seară minunată. Băieții să rămână cu picioarele pe pământ. Pe noi trebuie să ne intereseze ce facem noi. Am văzut că toate echipele sunt foarte valoroase. Meciul se decide pe teren.

Atunci trebuie să arăți că ești mai bun decât adversarul. La un EURO poate câștiga orice echipă. Jucătorii s-au depășit azi. E meritul tuturor. După ce câștigăm și cu Belgia, o să merg acasă. Echipa e importantă. Se vorbește de un grup foarte bun.”, a declarat Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare