Fostul antrenor al Simonei Halep a dat-o de gol pe tenismenă! Ce a discutat Darren Cahill cu Carlos Martinez

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani, locul 1.143 WTA), a vorbit despre o conversație pe care a purtat-o cu Carlos Martinez (49 de ani), dezvăluind momentul în care au început negocierile dintre sportiva din România și tehnicianul iberic.

Simona Halep se pregătește deja pentru revenirea pe terenul de zgură. Carlos Martinez va încerca să o aducă pe româncă în cea mai bună formă posibilă, înaintea turneului WTA de la Madrid.

Fostul antrenor al Simonei Halep a dezvăluit când au început tratativele cu spaniolul Martinez

Potrivit spuselor lui Darren Cahill, discuțiile dintre Simona Halep și Carlos Martinez au început încă din anul 2023. Australianul a dezvăluit că ibericul este „unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit”, menționând faptul că Martinez a avut nenumărate oferte. Cu toate acestea, tehnicianul din Spania a ales să aștepte și să vadă verdictul TAS în ceea ce o privește pe Simona Halep, pentru a putea lua o decizie cu privire la viitorul său.

„Am discutat cu Carlos de vreo 4-5 luni. Este unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit. A avut o mulțime de oferte să revină și să antreneze alte jucătoare. A ales să aștepte pentru că a crezut în Simona.

A vrut să vadă care e decizia finală în cazul ei, dacă poate sau nu să revină. Și pentru el este o provocare”, a afirmat Darren Cahill, potrivit digisport.ro.

CITEȘTE ȘI: A fost dat afară de Simona Halep, dar el a iertat-o! Declarațiile făcute de Darren Cahill care au făcut înconjurul lumii: „Au fost 18 luni de tortură”.

„Asta i se potrivește Simonei”

Darren Cahill a continuat, menționând motivele pentru care consideră că „mariajul” Simona Halep – Carlos Martinez va fi unul de succes. De asemenea, antrenorul australian are „mare încredere că vor lucra bine împreună”.

„Cred că este un tip răbdător. Spaniolii sunt foarte disciplinați în modul de abordare al jocului. Asta i se potrivește Simonei. Vor avea nevoie de timp pentru a se obișnui. Vor avea câteva săptămâni după turneul de la Miami.

Dacă va exista o legătură puternică, asta vom vedea în următoarele turnee. Am mare încredere că vor lucra bine împreună. E o alegere bună”, a adăugat Darren Cahill, conform sursei menționate anterior.

CITEȘTE ȘI: Cum l-a convins Halep pe noul antrenor. Carlos Martinez a refuzat un alt proiect pentru a colabora cu Simona.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare