A fost dat afară de Simona Halep, dar el a iertat-o! Declarațiile făcute de Darren Cahill care au făcut înconjurul lumii: „Au fost 18 luni de tortură”

Darren Cahill a fost intervievat de către Sky Sports, acesta discutând despre reducerea suspendării pedepsei primite de Simona Halep. Fostul antrenor al sportivei din România a vorbit despre perioada groaznică pe care jucătoarea de tenis a trebuit să o îndure, menționând faptul că, pentru el, revenirea lui Halep în circuitul WTA este cea mai bună veste din acest an.

Cuvintele lui Darren Cahill atestă faptul că cei doi au o relație bună, totodată Simona reprezentând o parte importantă a carierei antrenorului.

Darren Cahill, despre Simona Halep: „ Adevărul a ieșit la iveală!”

Simona Halep se pregătește de revenirea pe terenul de tenis, în cadrul turneului Miami Open. Sportiva va avea parte de primul duel marți, în turul I. Următoarea fază a competiției le-ar putea pune față în față pe Halep și Cîrstea, într-o partidă șoc, 100% românească, pe tărâm american. Sorana Cîrstea este cap de serie, astfel că nu va evolua în primul tur. De asemenea, Simona Halep a fost convocată de către Horia Tecău în echipa României pentru Billie Jean King Cup, lucru care îi eliberează acesteia drumul spre Jocurile Olimpice de la Paris.

După ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat, ulterior participării sale la US Open 2022, Simona Halep a avut parte de sprijinul și ajutorul celor care i-au stat alături de-a lungul carierei. Este și cazul lui Darren Cahill, care a fost lângă sportivă pe durata chinurilor îndurate. Acesta și-a manifestat opinia în repetate rânduri față de cazul de dopaj, considerând întotdeauna că Halep nu a avut o parte de vină. A salutat revenirea acesteia, spunând că acest eveniment este cel mai important al anului.

„Pentru mine, a fost cel mai bun lucru din an (n.r. faptul că Simona Halep va putea juca din nou). Și am avut un an foarte bun, cu tot ce am făcut până acum! Au fost 18 luni de tortură, am crezut mereu în ea. Am știut că n-ar lua niciodată ceva interzis în mod deliberat. Asta s-a adeverit când a mers la TAS. Adevărul a ieșit la iveală. Știu că a trecut printr-o perioadă grea, sunt foarte mândru de modul cum a gestionat totul. Sunt fericit că o voi vedea jucând din nou. Abia aștept să o revăd”, a declarat Cahill, potrivit Sky Sport.

Simona Halep revine la Miami săptămâna viitoare

Antrenamentele sportivei din România au început marți, în vederea pregătirii turneului din Statele Unite ale Americii. Simona Halep își va cunoaște adversara din turul I după tragerea la sorți care este programată duminică, pe data de 17 martie.

Turneul WTA 1000 de la Miami se desfășoară în perioada 19-31 martie, iar premiile totale valorează aproape nouă milioane de dolari. Simona Halep a bifat nouă prezențe pe tabloul Miami Open, de-a lungul carierei. Cele mai bune performanțe pe care le-a obținut în acest turneu au fost atinse în 2015, respectiv 2019, când sportiva din România a ajuns până în faza semifinalelor.

La ultima sa participare la turneul din Miami, în 2021, jucătoarea de tenis a renunțat la a disputa meciul cu Anastasia Sevastova, din turul III.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare