Florinel Coman, ironic după duelul România – Irlanda de Nord: „Cred că putem arăta altceva cu echipele care joacă fotbal”

Florinel Coman a vorbit despre duelul România – Irlanda de Nord, oferind declarații la finalul partidei. „Tricolorii” au remizat pe Arena Națională, în primul test înainte de EURO 2024, scor 1-1, după o prestație ștearsă, modestă.

Dennis Man este singurul fotbalist al României care a putut fi remarcat, reușind să înscrie și unicul gol al naționalei, în minutul 23. Jucătorul de atac al Parmei a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după ce oaspeții au deschis scorul, în minutul 7, prin Reid.

Florinel Coman nu i-a iertat pe adversari, după România – Irlanda de Nord

Vedeta celor de la FCSB a afirmat faptul că prestația naționalei României nu a fost cea așteptată, în urma remizei înregistrate. A pus acest lucru pe seama faptului că Irlanda de Nord a ales să vină la București pentru a se apăra, închizând foarte bine spațiile.

A abordat și subiectul următorului meci de pregătire, contra Columbiei, de la Madrid, de pe 26 martie. Întrebat dacă este îngrijorat, având în vedere faptul că sud-americanii au învins Spania, Florinel Coman s-a arătat relaxat.

(n.r. despre prestația „tricolorilor”) Un meci nereușit, cu o echipă grea, care ne-a închis foarte bine. S-au apărat, așa că ne-a fost greu. (n.r. despre meciul contra Columbiei, de la Madrid) Cred că putem arăta altceva cu echipele care joacă fotbal. (n.r. motive de îngrijorare, după victoria Columbiei contra Spaniei) Asta este. Nu sunt îngrijorat, sunt meciuri amicale până la urmă. (n.r. ce trebuie să urmărim în amicale) Păi sacrificiul, forța grupului, cam asta ar trebui să urmărim. Ne incomodează echipele care se apără, trebuie să facem un joc pozițional foarte bun, trebuie să plimbăm mingea mult mai mult”, a declarat Florinel Coman, la finalul duelului amical cu Irlanda de Nord

„Avem multe de învățat până la EURO”

Golgheterul din SuperLiga a continuat, menționând faptul că „tricolorii” au multe de pus la punct, în vederea participării la turneul final din Germania, care va începe la vară. Florinel Coman a făcut o comparație, între acest amical și partida cu Elveția, din preliminarii, ajungând la concluzia că România a jucat mai bine în meciul oficial.

Le-a mulțumit fanilor, care au venit în număr mare pe Arena Națională, pentru a-i sprijini pe elevii lui Edi Iordănescu. Nu a uitat să îl felicite și pe Adrian Șut, coechipierul său din tabăra roș-albastră, care a debutat pentru națională, având cuvinte frumoase de exprimat și la adresa golului reușit de Dennis Man.

„Nu a fost un meci bun, dar v-am spus, este prima echipă care se închide așa și ne lasă să jucăm. Avem multe de învățat până la EURO. Cred că trebuie să arătăm că suntem pregătiți să fim la EURO, nu cred că cineva are locul asigurat. (n.r. despre faptul că au trecut mai multe luni de la ultima acțiune a naționalei) Putem spune și asta, am văzut meciul cu Elveția și nu se compară cu ceea ce am arătat azi.

L-am felicitat pe Șut pentru debut, era fericit. După meci, mi-a spus că a avut emoții. (n.r. despre atmosferă) A fost o atmosferă bună, dar a fost amical. Am văzut cum am fost susținuți la meciul cu Elveția. Noi le mulțumim, pentru că fac sacrificii mari. (n.r. despre golul lui Dennis Man) Super, super. Și evoluția lui a fost foarte bună. (n.r. despre cererea de bilete din partea apropiaților) Da, am avut cereri, din păcate nu am reușit să îi mulțumesc pe toți”, a spus „Mbappe” Coman, în încheiere.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare