Florinel Coman, Alex Mitriță și Papeau, distruși de omul de afaceri care vrea să revină în fotbal: ”Nu aș investi în asemenea jucători”

Marian Iancu (58 de ani) îi critică pe Florinel Coman (26 de ani), Alexandru Mitriță (29 de ani) și Jayson Papeau (27 de ani), despre care spune că nu și-ar găsi locul în echipa lui. Omul de afaceri și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc, iar Poli Timișoara ar putea fi una dintre destinații.

Florinel Coman și Alex Mitriță au fost doi dintre protagoniștii sezonului recent încheiat din Liga 1. Vedeta lui Gigi Becali și ”perla” Craiovei și-au condus echipele spre vârful clasamentului și au dominat ierarhia golgheterilor. Între remarcați s-a numărat și omul-spectacol de la Rapid, Papeau. Totuși, cei trei nu au fost pe placul tuturor. Fost patron la Poli Timișoara, Marian Iancu spune că nu ar investi în asemenea jucători.

Marian Iancu îi critică pe Florinel Coman, Alex Mitriță și Papeau

Iancu a anunțat într-o reacție pentru Sport pe Surse că ar putea reveni în fotbalul românesc, iar clubul vizat este Poli Timișoara. Omul de afaceri speră ca noul stadion care se va construi în capitala Banatului va revitaliza fotbalul local.

”Ca patron, niciodată nu i-aș vrea în lot pe Papeau, Mitriță și Coman. Mitriță are ifose în timpul jocului. Nu mă mulțumește. Nu aș investi în asemenea jucători. Nu mai este fotbalul poetic. Singurul jucător geniu a fost Balaci (n.r. Ilie Balaci).

În fotbalul mare nimeni nu se așează pe teren precum Coman, că nu mai poate. Mitriță nu trebuia convocat la națională. Abia are loc Florinel Coman. Ce să faci cu ei, că dacă dau de un jucător solid, pregătit, sunt luați pe sus, le dă freza pe spate, le usucă părul după transpirație. Și-au dovedit ineficiența în fața unor echipe organizate”, a spus Iancu, la Radio Gold FM.

Florinel Coman, la Euro 2024

Dacă Alex Mitriță a fost sărit din schemă de Edi Iordănescu, Florinel Coman va reprezenta România la Euro 2024. Speranțele multora dintre fanii tricolorilor sunt legate de golgheterul Superligii, care promite o vară la înălțime.

Programul din Grupa României de la EURO:

17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare