Filmare inedită cu Radu Drăgușin. Cum a răspuns fundașul român la provocarea celor de la Tottenham. Video

Radu Drăgușin s-a adaptat de minune la Tottenham și pentru că fanii îl simpatizează, cei care se ocupă de comunicarea clubului i-au lansat o provocare. Fundașul care a costat 31 de milioane de euro a fost întrebat ce actor de la Hollywood să joace rolul principal într-un film despre viața lui.

Radu Drăgușin, între Cristiano Ronaldo și Jason Momoa

Radu Drăgușin nu a mai jucat de aproape o lună la Tottenham, dar se bucură de un capital de simpatie important din partea fanilor care l-au cerut în prima echipă după înfrângerea din partida cu Wolves. Echipa de comunicare a clubului încearcă să profite de această situație și l-a inclus în mai multe acțiuni. Internaționalul român a fost întrebat ce actor de la de la Hollywood ar vrea să-l reprezinte în cazul în care s-ar face un film despre viața lui. Răspunsul a venit Rapid. Jason Momoa, celebrul actor din Game of Thrones. Asta în timp ce Heung-Min Son l-a ales pe Tom Holland, iar James Maddison pe Matt Damon.

Nu este prima oară când Drăgușin răspunde la o provocare de acest gen. Data trecută a spus „Cristiano Ronaldo”, în momentul în care a fost întrebat care este cel mai celebru personaj al cărui număr de telefon îl are în agendă.

Radu Drăgușin nu a mai jucat de o lună la Tottenham

Radu Drăgușin a jucat doar în trei din cele șapte partide de la Tottenham și de fiecare dată a intrat doar câteva minute, pe final. În ultimele trei meciuri nu a jucat de loc, iar antrenorul Postecoglou a mizat din nou pe Cristian Romero și Micky van de Ven. Nu s-a gândit la el nici în momentul în care van de Ven a avut probleme medicale la meciul cu Crystal Palace.

„Am crezut că îl vom vedea pe Drăgușin. Micky van de Ven a intrat într-un contact dur cu Mateta și a părut că a suferit o accidentare serioasă la glezna stângă. A încercat să rămână pe teren, chiar dacă șchiopăta. La următoarea pauză s-a așezat pe gazon și a făcut semn către banca de rezerve. Am crezut că meciul e încheiat pentru el.

Postecoglu l-a trimis mai întâi pe Ben Davies la încălzire, iar apoi pe Drăgușin. Ar fi fost interesat să vedem ce decizie ar fi luat. Davies ar fi fost probabil înlocuitorul natural pentru că a jucat fundaș central stânga în acest sezon, însă, evident, și Drăgușin poate juca acolo”, a spus jurnalistul Alasdair Gold, pe contul său de YouTube.

Următorul meci al lui Tottenham este programat pe 10 martie cu Aston Villa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare