Fiasco total cu biletele pentru meciurile de la Euro 2024. A căzut platforma în 30 de secunde, iar tichetele nu au putut fi achiziționate

UEFA a pus la dispoziţie o platformă online de revânzare a biletelor pentru turneul final EURO 2024. Numai că, surpriză neplăcută, site-ul a căzut, miercuri dimineaţă.

Începând de miercuri, ora 12:00, suporterii care vor să meargă la meciurile din Germania pot accesa platforma UEFA pentru a achiziționa biletele la care renunță alți fani. Opțiunea va fi valabilă până joi, 14 martie, ora 12:00.

24 de ore pentru achiziţia de bilete

Aşadar, doritorii au la dispoziţie un interval de 24 de ore în care pot cumpăra bilete pentru competiţia din Germania. Doar că tranzacţia online a început cu stângul, şi anume cu o eroare, din cauza căreia suporterii nu pot realiza achiziţiile dorite.

Cel mai probabil, serverul a căzut din cauza numărului mare de fani care au intrat în plaftorma pusă la dispoziţie de UEFA.

Ce a anunţat FRF

„Suporterii care vor să achiziționeze 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐄𝐔𝐑𝐎 𝟐𝟎𝟐𝟒 au o nouă șansă prin intermediul platformei de revânzare, pe care UEFA o pune la dispoziția fanilor în această perioadă.

Astfel, de pe 𝟏𝟑 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 (12:00, ora României) până pe 𝟏𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 (12:00, ora României), suporterii pot accesa platforma pentru a cumpăra biletele la care renunță alți fani.

De asemenea, platforma este disponibilă până pe 11 martie (12:00, ora României) pentru fanii care au deja bilete, dar nu pot ajunge la meciuri și doresc să le vândă.

Toate informațiile despre platforma de revânzare sunt disponibile aici –- https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/„.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare