Femeia din viața lui Gică Hagi care îi dă sfaturi despre fotbal. Nu este soția „Regelui”!

Gică Hagi (59 de ani) este recunoscut ca fiind un personaj extrem de exigent. Nu puține au fost cazurile în care și-a impus punctul de vedere cu forța, iar acest lucru i-a deranjat pe cei din jur, în special pe colaboratori

Fie că a fost vorba despre statutul său de patron la Viitorul, ulterior Farul Constanța, fie că au fost probleme de ordin tehnico-tactic, Hagi a făcut așa cum a crezut de cuviință că este mai bine pentru ograda pe care o are în grijă.

Cumva, talentul pe care l-a avut ca fotbalist l-a transpus și în munca sa de manager. Nu la același nivel, însă tinde cu încredere să ajungă acolo.

Puțini antrenori se pot lăuda cu două titluri câștigate în Superligă, cu două formații considerate ”outsider” la începutul stagiunilor: Viitorul Constanța și Farul Constanța. Totul, prin muncă și ambiție.

Gică Hagi, fără replică în fața surorii mai mici: ”O las să vorbească! Ce să-i fac?”

Cu toate acestea, uneori mai poate fi perceput și drept un tiran, care urlă la toată lumea și cere imposibilul, din aceleași considerente: atingerea marii performanțe.

Recent, foștii colegi ai lui Gică Hagi din ”Generația de Aur” – Bogdan Stelea și Florin Prunea – se amuzau pe seama faptului că fostul lor coleg, Ștefan Preda – antrenor cu portarii la Farul, a albit în cap de la atâta muncă în jurul ”Regelui”.

Deseori, exigența lui Gică Hagi atinge cote maxime, alarmante, iar oamenii din jurul său pot claca foarte ușor. Gică le ascultă sfaturile, le cântărește, apoi, dacă simte că varianta sa este mai bună nu ezită să ignore informațiile din jur.

Nici măcar soția lui Gică Hagi, Marilena, nu reușește să-l combată pe acesta atunci când vine vorba despre fotbal. Chiar dacă are păreri, soția, preferă să le țină pentru ea, deoarece știe că expertul este Gică.

Totuși, nu același lucru se întâmplă și cu Elena, una dintre surorile lui Gică, cea care nu ratează nici un meci al Farului și al echipei naționale, și care se implică activ în subiect, atunci când vine vorba despre fotbal. Chiar dacă printre interlocutori se află și Gică Hagi.

  • Elena Fulina și soțul ei, Petre, lucrează la Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”.

Ea (n.r. – Marilena) are noțiuni de fotbal, dar nu, nu se bagă. Asta ar fi culmea! În schimb, sora-mea cea mai mică se bagă în discuții de genul ăsta, are păreri de-ale ei. O las să vorbească. Ce să fac?”, a declarat Gică Hagi, într-un interviu acordat pentru Orange Sport.

  • Gică și Elena mai au o soră, pe Sultana, care și ea este pasionată de fotbal, dar care este foarte discretă cu viața ei personală.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare