Federația l-a exclus pe Gigi Becali din fotbal. Patronul FCSB a primit interdicție și amenzi pentru ieșirea la adresa Cristinei Trandafir

Pedeapsă dură pentru Gigi Becali, din partea Comisiei de Disciplină și Etică, după derapajele sexiste la adresa arbitrei Cristina Trandafir.

Patronul FCSB a fost suspendat pentru o perioadă de 6 luni şi a primit şi o amendă de 50.000 lei.

Becali, „pârât” de Radu Vişan

Omul de afaceri a fost „pârât” la Comisii de secretarul general FRF Radu Vișan, la scurt timp după meciul FCSB – FC Botoșani, scor 3-2, unde Trandafir a fost în camera VAR.

Ce înseamnă această suspendare pentru finanţatorul roş-albaştrilor? A primit interzis 6 luni la desfășurarea oricăror activități legate de fotbal.

Şi clubul FCSB a fost penalizat cu o amendă de 5.000 de lei.

Ce decizie a luat Comisia de Disciplină și Etică

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei

În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei

Ce a spus Becali despre Cristina Trandafir, arbitrul VAR

Scandalul a pornit după meciul cu FC Botoșani, 3-2, când patronul FCSB a reclamat arbitrajul și a spus că Nana Antwi nu trebuia eliminat în minutul 18 și nici Darius Olaru nu trebuia să vadă „roșu”.

A dat vina pe Cristina Trandafir, arbitrul VAR de la acea partidă.

De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc. Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la biserică. (n.r. – la cea de la baza din Berceni?) Da.

Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia… A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia…

Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte.

Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele. Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj”, a declarat Gigi Becali la vremea respectivă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare