FCSB, ajutor nesperat din partea lui Real Madrid! Ce susține patronul echipei

FCSB ar putea primi un ajutor din partea celor de la Real Madrid în perspectiva participării în tururile preliminare din ediția viitoare de Liga Campionilor.

Cel puțin așa susține patronul campioanei României. Miercuri seară, Gigi Becali a vorbit din nou despre obiectivul reprezentat de accederea în faza principală din cea mai importantă competiție continentală la nivel de cluburi și s-a arătat optimist cu privire la șansele ca acest deziderat să fie împlinit.

FCSB ar urma să fie cap de serie și în turul doi preliminar din Liga Campionilor în cazul în care Real Madrid se va impune pe „Wembley” în fața Borussiei Dortmund

Finanțatorul clubului roș-albastru a vorbit despre posibilii adversari ai echipei sale în turul doi preliminar și a spus că se teme în principiu doar de PAOK, campioana Greciei, gruparea antrenată de Răzvan Lucescu, deși FCSB, prin prisma faptului că ar urma să nu fie cap de serie la acea tragere la sorți, ar putea întâlni și alte formații destul de puternice de pe această „rută a campioanelor”.

Pe de altă parte, Gigi Becali a adus în discuție faptul că, în cazul în care Real Madrid s-ar impune în finala Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund de pe 1 iunie, atunci FCSB ar urma să beneficieze de statutul de cap de serie și la tragerea la sorți pentru acest tur doi preliminar și astfel ar urma să scape de acești adversari dificili.

„Turul 2, dacă câștigă Champions League Real Madrid, o să fim cap de serie și în turul 2. Dacă jucăm cu una din astea, să îi luăm coeficientul. Ludogorets, Sparta, Dinamo Zagreb. Realitatea ce îmi arătați dumneavoastră mie, poate PAOK Salonic e mai… Și eu ce să fac acum? Ne dăm la o parte… Atât de puternice să fie? Atunci nu ne mai prezentăm”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali este convins că echipa sa va intra în faza principală în stagiunea viitoare

Anterior, în cadrul aceleiași intervenții telefonice, finanțatorul campioanei României s-a arătat din nou convins de faptul că aceasta va reuși să intre în faza principală din Liga Campionilor și, totodată, l-a contrat pe Gabi Balint, cel care s-a arătat sceptic în legătură cu acest scenariu.

„Asta eu vreau! Și eu vă spun un lucru. Alta e credința, alta e realitatea. Realitatea e la mijloc, nu cum spune domnul Balint, nu cum spun eu. Eu spun pentru că am foarte mare credință și intuiesc asta.

iDomnul Balint greșește. Când o să vadă Champions League, ce o să zică după aia? O să vedeți că o să fim în grupele de Champions League. Să vedem ce o să zică. Nu am nevoie de laudă”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare