Gigi Becali a ratat primul transfer la FCSB după câștigarea titlului! Mutarea părea rezolvată, dar patronul a refuzat să plătească o sumă modică

Gigi Becali a vorbit din nou despre situația lui Alex Chipciu, fotbalistul în vârstă de 35 de ani de la U Cluj despre care s-a spus în ultima perioadă că ar putea reveni în această vară la FCSB.

Patronul campioanei României a explicat că nu îl dorește pe acesta neapărat pentru că ar considera că el ar putea fi important într-o eventuală accedere în faza principală din sezonul viitor de Liga Campionilor.

Gigi Becali nu a mai părut la fel de convins ca până acum că îl vrea cu adevărat pe Alex Chipciu înapoi la FCSB

În schimb, omul de afaceri din Pipera a explicat că îl apreciază foarte mult pe jucător pentru caracterul său și, în plus, consideră că el ar putea aduce un plus real în vestiarul echipei roș-albastre.

„Nu mă interesează pe mine Chipciu. Am altă intenție cu el. E jucătorul care a fost cu noi, un caracter frumos, de vestiar, asta e intenția mea. Nu îmi pun baza în Chipciu, că mergem în Champions League cu Chipciu. Mă interesează caracterul frumos”, a spus Gigi Becali miercuri seară la Digi Sport.

La scurt timp după această intervenție telefonică avută de patronul de la FCSB, a apărut în spațiul public informația, oferită de gsp.ro, conform căreia Becali fusese deja la acel moment anunțat de Chipciu în legătură cu faptul că fotbalistul nu va mai da în cele din urmă curs ofertei venite de la fosta sa echipă.

Cum s-a ajuns la abandonarea acestei tranzacții

Ulterior, a fost înaintat și un posibil motiv pentru care s-a ajuns la un blocaj în cazul acestei tranzacții. Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali a refuzat să le plătească celor de la U Cluj suma de 100.000 de euro pentru transferul fotbalistului care în sezonul recent încheiat a evoluat cel mai mult pe poziția de fundaș dreapta.

Alex Chipciu ar mai avea contract cu „șepcile roșii” pentru încă un sezon și, în mod evident, oficialii clubului ardelean nu au fost de acord să se despartă gratis în această vară de căpitanul echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău.

În cursul zilei de joi, Gigi Becali a vorbit din nou despre acest subiect și a părut resemnat cu gândul că nu va reuși până la urmă să îl readucă pe Chipciu la FCSB în această vară.

„Să rămână acolo (n.r. i s-a spus de refuzul lui Alex Chipciu). Nu de fotbal îl iau pe Chipciu. Ci de vestiar”, a spus patronul campioanei României în fața reședinței sale din Aleea Alexandru.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare