Andrei Vlad a primit ultimatum din partea lui Gigi Becali! Ce trebuie să facă „Messi al portarilor” pentru a pleca de la FCSB în această vară

Andrei Vlad a fost rezerva lui Ștefan Târnovanu la FCSB în sezonul recent încheiat de Superliga și mai are contract cu echipa roș-albastră doar până în iarna viitoare.

Astfel, portarul în vârstă de 25 de ani, întrucât a intrat în ultimele 6 luni din înțelegere, poate negocia cu orice altă echipă își dorește și chiar să semneze un pre-contract în cazul în care ajunge la o înțelegere, urmând a putea fi legitimat de noua formație în momentul în care va expira oficial actualul contract cu noua campioană a României.

Gigi Becali i-a transmis lui Andrei Vlad că trebuie să se grăbească dacă vrea să plece în această vară de la FCSB

În mod evident, Vlad ar dori în principiu să plece încă de pe acum de la FCSB pentru a avea cât mai rapid șansa de a juca, doar este acum pus în situația de a-și găsi foarte rapid o nouă echipă, întrucât a fost atenționat de Gigi Becali în acest sens.

Finanțatorul clubului roș-albastru i-a transmis jucătorului său că, dacă vrea să plece în această vară, trebuie să rezolve situația cu eventuala nouă echipă în maxim o săptămână, pentru ca FCSB să își poată aduce un înlocuitor pentru el în timp util pentru startul pregătirii stagiunii viitoare. În caz contrar, el nu va mai putea părăsi campioana acum și va fi nevoit să aștepte până în iarnă, urmând a fi, cel mai probabil, tot rezervă, în această perioadă.

„Habar n-am, dacă vrea să plece, să semneze și să plece, dacă mai stă o săptămână și nu iau portar, nu mai poate să plece”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ce a spus portarul despre situația sa de la campioana României

După ce a apărat în ultimul meci din sezonul recent încheiat, pierdut de echipa sa în Giulești cu Rapid, scor 0-2, Andrei Vlad a fost întrebat despre situația sa contractuală și a dat de înțeles că ar fi dispus și să continue la FCSB până la terminarea contractului său.

„Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit să fac acest lucru. Am un contract aici. Când nu joci e greu, dar nu înseamnă că fotbalul se termină aici. Deocamdată, viitorul meu e incert.

Îmi doresc să joc, dar sunt aici, am contract până în iarnă, rămân până atunci și vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu dacă am oferte, întrebați conducerea, eu sunt jucător”, a spus atunci Andrei Vlad.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare