FCSB a făcut anunțul care va produce indignare la CSA Steaua! Liderul galeriei campioanei le dă lovitura rivalilor din Ghencea!

FCSB a reușit performanța de a cuceri titlul în acest sezon, primul după o pauză lungă de nouă ani. Roș-albaștrii vor evolua în preliminariile din Champions League.

Primele meciuri din Europa se vor disputa peste aproximativ două luni. Deocamdată, campioana SuperLigii nu a anunțat în mod oficial stadionul pe care va găzdui duelul de pe teren propriu din turul 1 preliminar al UCL. În acest sens, Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a făcut un anunț important

Gheorghe Mustață anunță: FCSB revine în Ghencea!

Mai multe evenimente extrasportive se vor desfășura pe Arena Națională la vară, motiv pentru care cel mai mare stadion al țării nu poate fi pus la dispoziția FCSB-ului pentru preliminariile din cupele europene.

Dată fiind această situație, țelul roș-albaștrilor este unul singur: revenirea în Ghencea. În acest sens, campioana SuperLigii se lovește de o opoziție înverșunată din partea celor de la CSA Steaua. Totuși, asta nu pare să-i incomodeze pe cei de la FCSB.

Liderul „Peluzei Nord FCSB”, Gheorghe Mustață, a anunțat că gruparea patronată de Gigi Becali va evolua în „templul fotbalului românesc” pe perioada preliminariilor din Europa.

„Nu cred, jucăm sigur în Ghencea”, a afirmat Gheorghe Mustață, conform celor de la fanatik.ro

În urmă cu ceva timp, liderul suporterilor campioanei a tratat acest subiect. Atunci, acum câteva săptămâni, Gheorghe Mustață a dezvăluit că a fost semnat un contract între FCSB și CSA Steaua, potrivit căruia formația lui Charalambous poate juca în Ghencea până în septembrie.

„Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul. Până în septembrie, acolo jucăm. Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie”, a spus atunci Mustață.

NU RATA: Comunicatul CSA Steaua, după decizia Curții de Apel în privința palmaresului! Se cere pedepsirea FCSB-ului

Clubul Sportiv al Armatei a obținut o victorie mare în justiție

Judecătorii au decis că CSA Steaua deține palmaresul din perioada 1947 – 1998. Instanţa a explicat de ce a respins cererea conexă a clubului lui Gigi Becali privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua Bucureşti”.

Practic, după ce a pierdut numele „Steaua” și palmaresul istoric, echipa lui Gigi Becali încerca să obțină statutul de continuator al echipei istorice. Doar că judecătorii au respins clar acest lucru, ceea ce e o mare lovitură pentru FCSB.

După ce au cucerit titlul, cei de la FCSB au vrut să-i „înțepe” pe „dușmanii” din Ghencea. Astfel, gruparea roș-albastră a decis să își modifice biografia de pe contul de Facebook, trecând acolo toate trofeele din palmaresul Stelei.

Ulterior, după hotărârea Curții de Apel, campionii României și-au revizuit decizia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare