Fără FCSB, nu e spectacol! Rapidul anunță un nou record de asistență la derby-ul cu echipa lui Gigi Becali. TOP 5

Rapidul anunță că partida cu FCSB va însemna un nou record de asistență pentru acest sezon de Superliga. FCSB este implicată în cinci din primele șase partide cu asistență mare din top.

Au fost tensiuni chiar și cu două săptămâni înaintea partidei. Cele două grupări nu s-au înțeles în privința numărului de bilete de care ar fi trebuit să beneficieze oaspeții. În cele din urmă, Dan Șucu a anunțat triumfător: ”Vom juca pe Arena Națională!”. Fanii au luat cu asalt site-urile și casele de bilete, iar partida se anunță un adevărat ”succes de casă.”

Rapid – FCSB, direct în topul asistențelor din Superliga

Dan Șucu și ai lui au preferat în cele din urmă să joace derby-ul din runda 30 pe cel mai mare stadion al țării. Arena Națională are 55 de mii de locuri, spre deosebire de stadionul Giulești, care are doar 14000 de scaune.

Decizia rapidiștilor a venit logic, iar calculele ”de acasă” s-au adeverit la case.

Cu câteva ore înaintea partidei de sâmbătă, fanii Rapidului au anunțat că vor fi 48 de mii de suporteri prezenți pe stadion.

Dacă anunțul va fi confirmat, va fi înregistrat un nou record de asistență.

Din cele peste 48 de mii de bilete scoase la vânzare, 9.853 de bilete le-au fost alocate celor de la FCSB, iar aproximativ 7.000 de locuri vor fi libere, ca zonă tampon.

TOP 5 asistențe în Superliga

FCSB domină topul asistențelor din acest sezon. Partidele echipei lui Gigi Becali au adus cei mai mulți oameni la stadio. Din primele șase locuri, cinci sunt cu prezența FCSB pe teren.

O singură partidă și-a făcut loc în clasament, fără ca meciul să o aibă pe FCSB ca una dintre protagoniste.

Meciurile cu cele mai mari asistențe din acest sezon:

  • FCSB – Rapid 1-2 – 40.563 de spectatori
  • FCSB – CFR Cluj 1-0 – 28.519 spectatori
  • ”U” Cluj – FCSB 0-0 – 23.893 de spectatori
  • Dinamo – FCSB 0-1 – 22.926 de spectatori
  • ”U” Cluj – CFR Cluj 3-4 – 22.614 spectatori

Rapid – FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:00. Partida contează pentru runda 30, ultima din sezonul regulat, și poate fi urmărită în format Live Text pe Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare