Fanii României n-au mai avut răbdare până la final, ca să se bucure împreună cu tricolorii. Un conaţional a pătruns pe teren

Evoluţia senzaţională a României i-a entuziasmat până peste măsură pe fanii naţionalei noastre.

Conaţionalii noştri din tribune au fost atât de bucuroşi încât au vrut să se bucure împreună cu elevii lui Edi Iordnescu încă din timpul partidei.

Un suporter român a pătruns pe gazon

În repriza a doua, când ucrainenii se pregăteau să execute un corner, un suporter român a pătruns pe gazon. Fanul a mers direct la Nicolae Stanciu, pe care a vrut să-l îmbrăţişeze. Stewarzii au intervenit imediat, l-au „extras” pe suporter de pe teren într-un mod paşnic. Episodul s-a terminat fără scandal.

Stanciu, căpitanul României, a avut o evoluţie incredibilă în meciul cu Ucraina. A marcat un gol şi a lovit şi transversala direct din corner.

Trei goluri la EURO doar pentru a doua oară

În minutul 57 al partidei, tabela arăta scorul de 3-0 pentru România, unul greu de anticipat la începutul meciului. Elevii lui Edi Iordănescu nu au ținut cont de numele adversarilor și au făcut un meci mare, iar performanța tricolorilor a intrat direct în istorie.

Concret, România a înscris trei goluri într-un meci de la EURO doar pentru a doua oară în istorie. Precedentul duel în care s-a întâmplat acest lucru a fost la Campionatul European din 2000, atunci când naționala trecea cu scorul de 3-2 de Anglia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare