Fanii lui Sepsi nu-l iartă pe Marius Ștefănescu! Cum au reacționat covăsnenii după transferul fotbalistului la FCSB

Marius Ștefănescu (25 de ani) este ultimul transfer făcut de FCSB, iar fotbalistul celor de la Sepsi a fost prezentat oficial în cursul zilei de vineri, 14 iunie.

Fanii lui Sepsi au reacționat după ce acesta a ales să se transfere la echipa patronată de Gigi Becali.

Marius Ștefănescu ridiculizat de fanii lui Sepsi

Chiar dacă, de-a lungul sezonului, transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB era unul imposibil, patronul covăsnenilor a cedat după ce jucătorul în vârstă de 25 de ani a insistat din ce în ce mai mult în a pleca.

După ce patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit felul în care s-a făcut transferul unuia dintre fotbaliștii importanți ai echipei, fanii covăsnenilor au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Suporterii trupei din Sfântu Gheorghe sunt de părere că atacantul nu va avea deloc viață ușoară cu Gigi Becali, iar o întoarcere la Sepsi ar fi mai mult decât probabilă.

„Să iei și o pernă pentru banca de rezerve. Vei avea nevoie de ea”, „Se va întoarce la fel ca toți ceilalți”, Pleci degeaba acolo, la fel ca Dumiter. Vei plânge după Sepsi”, „O să ai de furcă cu Gigi, nu o să ai un patron ca domnul Dioszegi”, „Nu a arătat caracter, s-a prefăcut că e accidentat și a fost suspendat intenționat înaintea meciurilor cu FCSB. După 6 luni, Becali va plăti pentru a-l trimite înapoi la Sepsi” sunt câteva dintre reacțiile suporterilor.

Marius Ștefănescu, mândru că a semnat cu FCSB

Curtat intens în ultimele luni de FCSB, Marius Ștefănescu a ales în cele din urmă să vină la campioana României. Fotbalistul i-a transmis lui Laszlo Dioszegi că este gata să renunțe la fotbal, în cazul în care nu este lăsat la clubul lui Gigi Becali. În schimbul jucătorului, FCSB a plătit suma de 1.3 milioane de euro.

La o zi de la prezentarea oficială, Marius Ștefănescu a oferit primele sale declarații din postura de fotbalist al FCSB-ului. În fragmentul de material video postat de bucureșteni, fotbalistul a spus că fanii au reprezentat un motiv serios pentru care a ales să vină sub comanda lui Elias Charalambous.

„Când joci cu 50.000 de oameni în spate, nu ai cum să nu te simți fotbalist. Acest lucru m-a făcut și mai tare să aleg FCSB” a spus Marius Ștefănescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare