EXCLUSIV Surpriză în telenovela Louis Munteanu! ”Fiorentina ia în calcul să-i extindă contractul. E posibil să-l păstreze!”

Agentul lui Louis Munteanu, Pietro Chiodi, vorbește în premieră despre situația atacantului de 21 de ani. Italianul descrie strategia toscanilor referitoare la viitorul atacantului român

Louis Munteanu mai are contract un sezon cu Fiorentina

FCSB și Rapid au pus ochii pe Louis Munteanu pentru următorul mercato. Dar veștile dinspre Italia încep să-i țină în joc de glezne pe șefii de la București. La fel și pe cei de la Farul, care ar intenționa să prelungească împrumutul de la Fiorentina al tânărului format la Academia lui Hagi. Agentul atacantului, Pietro Chiodi, a acceptat să vorbească în premieră despre situația lui Munteanu. El mai are contract cu toscanii până în vara lui 2025.

Pietro Chiodi se ocupă de interesele lui Louis Munteanu

Viitorul lui Louis Munteanu depinde și de Euro

”Fiorentina ia în calcul o extensie a angajamentului lui Munteanu. Și e posibilă inclusiv varianta de a-l păstra!”, anunță agentul fotbalistului, Pietro Chiodi, în exclusivitate pentru sportpesurse.ro. Un element important în hotărârea italienilor va fi și acela dacă Munteanu va prinde sau nu lotul pentru Euro.

Dar menținerea lui în curtea ”viola” ar fi decizia care ar încurca îngrozitor calculele granzilor din Liga 1, intrați deja în corespondență cu ”macaronarii” pentru a testa pistele de recrutare a lui Louis.

Rapidul a anunțat public faptul că e în cursa pentru Munteanu. Gigi Becali e și el interesat de puști, cu mențiunea că nu e dispus să achite mai mult de 400.000 de euro. Asta în timp ce, dacă-l scoate la vânzare, Fiorentina ar vrea 1,5 milioane euro, plus procente. Iar Farul deja se mobilizează pentru a-l păstra pe litoral pe golgeterul său, 10 reușite până acum în campionatul actual.

Gigi Becali și Dan Șucu visează să-l aducă pe Munteanu în propria curte, la FCSB sau Rapid

Italienii, final încins de sezon

Fiorentina este, momentan, într-un proces de reașezare administrativă după decesul fulgerător al fostului director general, Joe Barone. Postul a fost preluat în urmă cu numai trei săptămâni de Alessandro Ferrari, șeful departamentului de comunicare și managerul sectorului de relații internaționale.

În plus, Fiorentina se focusează momentan pe finalul de sezon, în care forțează intrarea în finala Conference League. Urmează returul din semifinale cu Bruges, după un succes la limită acasă, 3-2, și o posibilă finală pe 29 mai, la Atena, cu Olympiacos/Aston Villa. Iar în Serie A e la limita locurilor europene, pe poziția a 9-a, cu încă patru meciuri de disputat până la finish.

1,5 milioane euro e cota lui Louis Munteanu pe portalul transfermarkt.com, cea mai mare din carieră

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare